Mihajlović: Ko je prisluškivao - mora iz SNS 1Foto: FoNet

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da je sigurna da svi koji su učestvovali u prisluškivanju Aleksandra Vučića i planiranju državnog udara odlično znaju šta su radili i da članovima Srpske napredne stranke (SNS), ako su se bavili takvim stvarima, nije mesto stranci, saopšteno je iz njenog kabineta.

Ona je rekla da veruje da nadležne institucije rade svoj posao i da će svi oni koji su učestvovali u prisluškivanju i praćenju Vučića biti privedeni pravdi.

„Od nadležnih organa očekujem da urade svoj posao, da nam kažu šta se desilo i pokažu gde je takvima mesto. Jer praćenje i prisluškivanje predsednika Republike napad je na državu i nadam se da ćemo dobiti epilog“, rekla je Mihajlović.

Aleksandar Vulin je izjavio da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i članovi njegovi porodice Andrej, Anđelko i Danilo bili su prisluškivani 1.572 puta,

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Mihajlović: Ko je prisluškivao – mora iz SNS”

  1. Ova blajhovana očigledno hoće da nasledi Vučića u stranci i u vladavini Srbijom, njegovim izbacivanjem iz stranke. Jer je i on prisluškivao druge, takođe bez sudskog naloga. Zato ovakve izjave.

  2. A zamislite;ministar policije(u to vreme) ništa ne zna o prisluškivanju i Hrkalovićevoj?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.