Ministarka Gojković o Belivukovom svedočenju: Cilj je pokušaj kriminalizacije Vučića 1Foto: Beta/Ministarstvo kulture i informisanja/Goran Zlatković

Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković ocenila je svedočenje vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka kao „širenje neistine“ i dodala da je jedini cilj „pokušaj kriminalizacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića“.

„Nije prvi put da se mnogi okupe u nameri da, u nedostatku argumenata, pretnjama, podmetanjima i klevetanjem predsednika i njegove porodice zapravo pokušaju da se obračunaju sa njim“, rekla je ona.

„Suprostavljanje mafiji uvek nosi veliku opasnost za onog koji joj ‘objavi rat’ i očigledno je da monstrumi koji su ubijali, sakatili i mučili ljude, neće lako povući i odustati od svojih kriminalnih, ekonomskih i političkih interesa“, napisala je Gojković u saopštenju.

Šef kriminalne grupe osumnjičene za više brutalnih likvidacija Veljko Belivuk na saslušanju u tužilaštvu pre dve nedelje negirao je da je ubica, a naveo da su predsednik Vučić i njegovi saradnici od njega tražili više usluga, objavio je danas portal „KRIK“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari