Mirković (SNS): Da je Đinđić živ, on bi podržao Aleksandra Vučića 1Foto: Instagram @buducnostsrbijeav

Šef odbornika Srpske napredne stranke u Beogradu Aleksandar Mirković optužio je danas Savez za Srbiju da najavljenom šetnjom za ubijenog premijera Zorana Đinđića nastavlja sa „bizarnom praksom“ zloupotrebe mrtvih za svoju ličnu promociju.

„Nakon teatralnog i usiljenog protesta za godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića, koga danas više niko iz SZS ni ne pominje, sada sledi novi protest za godišnjicu ubistva Zorana Đinđića, čoveka koji se borio protiv svega onoga što su i tada predstavljali, a i danas predstavljaju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boris Tadić“, naveo je Mirković.

On je u pisanoj izjavi naveo da to najbolje dokazuje to što je Đinđić 2001. godine „podneo krivičnu prijavu protiv Đilasa“, jer mu je navodno još tada govorio da biznis i politika ne mogu zajedno.

„Da je danas živ, Zoran Đinđić bi se stideo svega onoga što je nakon njega postala i uradila Demokratska stranka koja se danas pretvorila u SZS, a uveren sam, kao i veliki broj gradjana, da bi podržao Aleksandra Vučića, jer su im hrabrost, odlučnost u donošenju i sprovođenju teških odluka, kao i vizija Srbije slični“, ocenio je Mirković.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

17 reagovanja na “Mirković (SNS): Da je Đinđić živ, on bi podržao Aleksandra Vučića”

  1. Djindjic se prevrce u grobu od ovakvih izjava. Ja sam obican gradjanin i ne pripadam nikakvoj stranci, ali cu sutra da idem da odam postu velikom humanisti pok. Djindjicu. A isto tako., nismo zaboravili Olivera Ivanovica. Bar mi koji smo Subotom na Platou

    • Da je kojom srećom Đinđić živ, danas se više niko ne bi sećao Aleksandra Vučića i njegove bratije, a gospodin Vučić bi verovatno negde prodavao šrafove, jer to je jedino što je u životu realno radio(ne računajući raznošenje pivskih gajbica na radikalskim terevenkama).

  2. Jeste, Djindjic bi bio sa Martinovicem, Djukom Molerom, Jutkom… sve si u pravu. By the way, organizujte vi setnju za Zorana ako ga toliko volite niko vam ne brani.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.