MUP o incidentu sa Šešeljevim vozačem: Tužilaštvu dostavljeni snimci 1Foto: N1 /prinscreen

Ministarstvo unutrašnjih poslova je o incident ispred Skupštine Srbije, kada je vozač Vojislava Šešelja bejzbol palicom zamahnuo u pravcu članova pokreta Dveri, obavestilo nadležno tužilaštvo i dostavilo izveštaj i sve raspoložive snimke, prenela je večeras TV N1.

Pripadnici MUP o događaju su obavestili nadležno tužilaštvo koje je naložilo da se dostave izveštaj i svi raspoloživi snimci, kako bi procenili da li je i kakve mere potrebno dalje preduzeti.

Policija je, u skladu sa tim nalogom, dostavila izveštaj i snimke nadležnom tužilaštvu, naveo je MUP.

U tužilaštvu su za N1 rekli da su počeli da rade na ispitivanju svih okolnosti i da u saradnji sa policijom prikupljaju informacije, ali da će verovatno morati da zatraže da se izvrše još neke provere, kao što su eventualne povrede, njhov stepen i slično.

Funkcioner Dveri Jugoslav Kiprijanović, koji je zadobio manji udarac, kaže da njega niko nije kontaktirao i dodaje ne odustaje od prijave zbog ugrožavanja bezbednosti.

„Na snimcima ste mogli da vidite da je udarac koji je planiran da se dogodi, da je stigao do mene bio bi sa ozbiljnijm posledicama, ali ja sam uspeo na vreme da se izmaknem i praktično skotrljam niz skupštinske stepenice i time izbegnem ozbiljniji udarac. Mene je ta palica okrznula“, rekao je Kiprijanović.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “MUP o incidentu sa Šešeljevim vozačem: Tužilaštvu dostavljeni snimci”

  1. Zar neko stvarno misli da će Šršeljevom vozaču faliti dlaka sa glave,kada je to pile kljucnulo kokošku.

    • Pa zašto se ne dozvoli takvom političaru i njegovoj službi da normalno fukcionišu. To im bre ustav garantuje jer ih je narod izabrao,

  2. Čekajte bre…a šta je sa snimkom,a svi smo ga videli,kad Boško tera vozača da gazi kamionom policiju???Zašto tužilaštvo ne reaguje i na to???Pa za to krivično (ne)delo je propisana veća kazna.Šta je Boško zaštićeni beli medved,ili je koverta odradila svoje???

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.