Mustafa: Sprovođenje pravde ne bi trebalo da smeta nikome, ni Srbiji

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Nacin na koji Albanci reaguju na Severu KiM treba da nam bude receipt za obracun sa narko kartelom u Trnovcu, Bujanovcu i Presevu. Takodje treba zabraniti proslavljanje oruzanog ustanka OVPBM i velicanje teroriste Kapetana Lesija.
    Nesto nismo videli slicnu akciju u Merdaeima, Kacaniku, Morini i Kuli, nisu valjda samo Srbi i Bosnjaci korumpurani.

  2. Da li mi kao gradjani znamo istinu o dogadjajima, naravno da ne. Znamo ono sto nam plasiraju ovde kao i sa Kosaova i Metohije. Ako je zaista prica o hapsenju kriminalaca iz redova policije to podrzavam ma koje god nacionalnosti on bio, a poznavajuci situaciju na severu Kosova i Metohije sasvim je moguce da je rec o akciji prema organizovanom kriminalu. U tom slucaju sram da bude ove nazadnjake sto podrzavaju kriminal u Srbiji.

    1. Ne hapse see kriminalci sa bornim kolima i specijalcima ROSU. Ako su to policajci i carinici institucija R. Kosova njih su lako mogli uhapsiti na radnom mestu ili uruciti poziv za saslusanje. Zasto slicnih intervencija nije bilo na drugim granicnim prelazima preko kojih se krijumcari ogromna kolicina droge i belog roblja.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Kako SNS kupuje birače na izborima za savete Mesnih zajednica 7

Kako SNS kupuje birače na izborima za savete Mesnih zajednica

Izborni štab Srpske napredne stranke ima neiscrpnu maštu kako obradovati glasače i pridobiti ih da daju glas za njihove kandidate. Na izborima za skupštine dele se buš paketi, drva za ogrev, čisti se sneg oko kuće starijih i nemoćnih, dok za manje, ali ipak važne izbore za savete mesnih zajednica građani dobijaju čarape sa AV inicijalima šefa stranke i države, ili sto grama kafe, i to mlevene, sa logom SNS.

Naslovna strana

5. avgust 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.