Na miting iz Pirota organizovano oko 4.000 ljudi 1Foto:Z.Panić

Prema rečima poverenika SNS-a u Pirotu Milana Jovanovića, očekuje se da na miting u Beogradu bude oko 4.000 građana iz Pirotskog okruga a samo iz Pirota oko 1.500 koji su autobusima krenuli sa nekoliko lokacija u gradu. Jedna od njih je bila ispred stranačkih prostorija u Pirotu.

– Na miting ide veliki broj naših članova, simpatizera i građana koji podržavaju politiku Aleksandra Vućića i idemo da još jednom pružimo podršku takvoj politici- kaže Jovanović.

Predsednik opštine Bela Palanka i predsednik OO SNS-a u ovom gradu Goran Miljković kaže da je na miting u Beograd krenulo oko hiljadu građana iz ove opstine.

– Svi koji su krenuli na miting podržavaju politiku predsednika Aleksandra Vučića i njegovu borbu za bolju budućnost Srbije i za razvoj malih i nerazvijenih opština kako bi izašle iz kruga nerazvijenih- rekao je Miljković.

Predsednik opštine Dimitrovgrad i predsednik OO SNS-a u ovom gradu Vladica Dimitrov kaže da je za odlazak na miting “Budućnost Srbije“  veliko interesovanje  i u ovom gradu.

-Iz našeg grada na miting je krenulo više od 400 ljudi. Idemo da podržimo normalnu i kulturnu Srbiju i većina građana je upravo za takvu Srbiju- rekao je Dimitrov pred polazak put glavnog grada.

Predsednica opštine Babušnica i poverenica SNS-a u ovoj opštini Sladjana Nikolić kaže da za miting u Beogradu vlada veliko interesovanje i u ovoj opštini.

– Odlazimo na miting zbog podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vućiću i njegovoj politici da se mirnim putem rešavaju problemi- kaže Nikolićeva.