Pirot

U Pirotskom okrugu 21 osoba pozitivna na korona virus, dve osobe preminule 1

U Pirotskom okrugu 21 osoba pozitivna na korona virus, dve osobe preminule

Zavod za javno zdravlje u Pirotu je saopštio da je prema poslednjim potvrđenim informacijama, na području Pirotskog okruga laboratorijski potvrdjeno 21 osoba pozitivna na korona virus od 72 uzorkovanih, od toga je 19 u Pirotu, sa napomenom da je dvoje potvrđenih preminulo, pa je shodno tome, stanje potvrđenih slučajeva u Pirotu, 17,navodi se u saopštenju.

Projekti vredni tri miliona evra 2

Projekti vredni tri miliona evra

Pirot već 13 godina ima uspešnu prekograničnu saradnju sa gradovima iz susedne Bugarske, kojima se istovremeno šire dobrosusedstvo i primena evropskih standarda, ali i značajno dopunjava gradski budžet sredstvima Evropske unije.

Na području Pirotskog okruga 52 osobe obolele od korona virusa 6

Na području Pirotskog okruga 52 osobe obolele od korona virusa

Epidemiolog  Zavoda za javno zdravlje u Pirotu dr Radmila Zec izjavila je danas da su na području Pirotskog okruga obolele 52 osobe, a brojka od 7 potvrđenih slučaja covid19 virusa je ostala ista jer se laboratorijska potvrda od petka popodne ne radi na Torlaku.

Kol centar u Pirotu imao oko 500 poziva 9

Kol centar u Pirotu imao oko 500 poziva

Kol centar Gradske uprave Pirot do sada je imao blizu 500 poziva. Najveći broj odnosio se na pomoć u snabdevanju starijih i bolesnih sugrađana, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije u Pirotu.

Sutra počinje sa radom Kol centar u Pirotu 14

Sutra počinje sa radom Kol centar u Pirotu

Gradonačelnik Pirota i komandat Gradskog štaba za vanredne situacije Vladan Vasić najavio je danas da će sutra početi sa radom Kol centar Gradske uprave . Brojevi telefona na koje će građanima kojima je potrebna pomoć moći da obrate su 010-305-567 i 010-305-577.

PrvaPoslednja