Pirot

Na Gradini zaplenjeno 25 kilograma ekstazija

Na graničnom prelazu “Gradina“, na srpsko-bugarskoj granici, policija je u vozilu marke merecedes zaplenila deset paketa opojne droge ekstazi, težine oko 25 kilograma, saopštila je Policijska uprava Pirot.

Pirot: UV sterilizator za službu Hitne pomoći

Udruženje građana “Leka“ iz Pirota danas je Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Pirotu uručilo UV sterilizator. Ovaj aparat je nabavljen prodajom plastičnih flaša koje su prikupljane u okviru projekta “Reciklirajmo humano“.

Bugarska kompanija otvorila prodavnicu u Pirotu

Na ulazu u fabriku Kompanije „E Miroljo“ u Pirotu danas je svečano otvorena outlet prodavnica. U ovoj radnji prodavaće se proizvodi marke „Dika“ koji se šiju u ovoj kompaniji.

Izložba u srcu Stare planine

U staroplaninskom selu Dojkinci, udaljenom od Pirota tridesetak kilometara, održana je izložba radova umetnika radnika Srbije i Crne Gore u renovinarnom seoskom Domu kulture.

Počela zamena vodovodne mreže u pirotskom naselju „Đeram“

U toku je zamena vodovodne mreže u ulici Berilovački put u naselju “Đeram“ u dužini od hiljadu metara. Radove je obišao gradonačelnik Pirota Vladan Vasić i direktor JP “Vodovod i kanalizacija“ Zoran Nikolić. Vrednost ove investicije je 6 miliona dinara a radove finansira ovo javno preduzeće.

Svečano otvorena renovirana OŠ ‘’Sveti Sava’’ u Pirotu

Renovinara Osnovna škola ‘’Sveti Sava’’ u Pirotu danas je svečano otvorena posle kompletne rekonstrukcije koja je trajala od septembra prošle godine.Radove u vrednosti od 140 miliona dinara finansirala je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije.

PrvaPoslednja