Pirot

Dečak povređen prilikom pada sa tvrđave Kale u Pirotu

Jedanaestogodišnji dečak M. J. iz Pirota zadobio je teške telesne povrede, juče (18. februar), kada je pao sa drvenog stepeništa srednjevekovne tvrđave Kale u Pirotu koja je nedavno rekonstruisana, potvrđeno nam je u Policijskoj upravi Pirot.

Vrh epidemijskog talasa gripa u Pirotu

Prema poslednjim informacijama Zavoda za javno zdravlje Pirot u minulih petnaestak dana od 15 briseva iz Pirotskog okruga poslatih na Institut za virusologiju Torlak potvrdjeno je 12 slučajeva gripa iz svih uzrasnih grupa.

Pirot: Praznik knjige u hali „Kej“

Dvadeseti Salon knjige i grafike održaće se od 14. do 21. februara u hali Kej u Pirotu i bice, po svemu sudeci, novi praznik knjige u gradu na Nisavi.

Pirot: Obuke za CNC operatere i zavarivače

Posle uspešnog prvog ciklusa obuka u okviru projekta “Znanjem do posla“, uskoro počinje drugi ciklus obuka u kompanijama u Pirotu. Prve obuke u okviru projekta “Zaposleni po meri vašeg bizniza“ počinju za petnaestak dana.

Formiran Savez za Srbiju u Pirotu

Predstavnici četiri stranke i jedne grupe građana u Pirotu koja ima četiri odbornika u Skupštini grada, danas su potpisali sporazum o formiranju Saveza za Srbiju u Pirotu.

Proglašena epidemija gripa u Pirotu

Pirot je prvi grad u Srbiji u kojem je proglašena epidemija gripa, a samo u prošloj sedmici prijavljeno je 905 slučajeva, potvrdila je za Radio-televiziju Srbije (RTS) Radmila Zec iz Zavoda za javno zdravlje.

Grad Pirot izdvaja 19 miliona dinara za programe zapošljavanja

Grad Pirot će u ovoj godini izdvojiti 19 miliona dinara za četiri programa zapošljavanja. Prema rečima Nenada Petrovića, člana Lokalnog saveta za zapošljavanje kao i prošle godine uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje finansiraće se programi stručne prakse, javnih radova i subvencije za samozapošljavanje.

Pirotskim školarcima 67 besplatnih programa

Na prepunom Omladinskom stadionu u Pirotu na spektakularan način otvorena je sinoć Božićna škola sporta na kojoj će pirotski školarci deca iz vrtića moći potpuno besplatno da pohađaju 67 programa.

PrvaPoslednja