Pirot

Entoni Godfri posetio Pirot i Slobodnu zonu Pirot 1

Entoni Godfri posetio Pirot i Slobodnu zonu Pirot

“Građani Pirota treba da budu ponosni na rezultate Slobodne zone Pirot i na činjenicu da u Pirotu radi najbolja slobodna zona u Evropi”, izjavio je danas novoimenovani američki ambassador u Srbiji Entoni Godfri.

Falkoni: Postoji posebna veza između Pirota i Francuske 2

Falkoni: Postoji posebna veza između Pirota i Francuske

U Galerii “Čedomir Krstić“ u Pirotu otvorena je međunarodna izložba pod nazivom “France Emotion“. Postavku izložbe čine fotografije, četiri međunarodna autora, koje predstavljaju jedinstven pogled na raznolikost francuske kulturne baštine.

Uhapšen zbog poreske utaje 3

Uhapšen zbog poreske utaje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu podneli su krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio tri krivična dela poreska utaja, saopstila je Policijska uprava Pirot.

Muzej u kući Malog Riste 4

Muzej u kući Malog Riste

Na današnji dan 1956. godine Muzej Ponišavlja u Pirotu je počeo sa radom. Smešten je u jednoj od najstarijih očuvanih kuća u Pirotu, konaku Malog Riste.

Sin nožem usmrtio oca u okolini Pirota 5

Sin nožem usmrtio oca u okolini Pirota

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su N. P. (29) iz okoline Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštila je Policijska uprava Pirot.

Nove količine vode sa izvorišta 6

Nove količine vode sa izvorišta

Javno preduzeće “Vodovod i kanalizacija“ iz Pirota nastavlja hidrogeološka istraživanja novih količina vode za piće u podnožju brda Sarlah.

Krivična prijava protiv maloletnika 12

Krivična prijava protiv maloletnika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjaka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari, saopštila je Policijska uprava Pirot.

Nikolić: Poziv zbog mog ''zapaljivog govora'' 13

Nikolić: Poziv zbog mog “zapaljivog govora“

Ekološka aktivistkinja iz sela Temska kraj Pirota, šezdesetšestogodišnja Milinka Minja Nikolić, nedavno je dobila poziv za razgovor u Policijskoj upravi Pirot odakle je potom odvezena u Policijsku stanicu u Nišu na poligrafsko ispitivanje.

I ušteda energije i zdravija sredina 15

I ušteda energije i zdravija sredina

Na nedavnoj konferenciji „Nedelja obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti“ u Berlinu koju su organizovali nemačko Ministarstvo ekonomije i nemačka organizacije za tehničku saradnju GIZ u Berlinu, osim predstavnika GIZ-a i Ministarstva energetike, učestvovali su i članovi Projektnog tima Grada Pirota.

PrvaPoslednja