Pirot

Vujović: Pirotska deponija će biti najmoderniji reciklažni centar 2

Vujović: Pirotska deponija će biti najmoderniji reciklažni centar

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je danas u Pirotu da će se ulaganja u Regionalnu deponiju Pirot nastaviti i ovde će biti napravljen Regionalni centar za šest opština i da je ova deponija na spisku Evropske banke za obnovu u razvoj koja kreditira izgradnju osam regionalnih centara.

Pirot na spisku gradova za vakcinaciju građana bez zakazivanja 8

Pirot na spisku gradova za vakcinaciju građana bez zakazivanja

Gradski većnik i član Tima za odlazak na vakcinaciju Gradske uprave Pirot Bojan Ranđelović izjavio je danas da je Gradska uprava danas dobila potvrdu da je i Pirot na spisku gradova u kojima će biti organizovana vakcinacija bez prijavljivanje na portal eUprava.

U Pirotu počinje funkcionalno osnovno obrazovanje odraslih 9

U Pirotu počinje funkcionalno osnovno obrazovanje odraslih

Osnovna škola „Dušan Radović“ iz Pirota dobila je odobrenje ministarstva da organizuje funkcionalno osnovno obrazovanje odraslih na području Pirotskog okruga, a polaznici će za tri godine moći da završe svih osam razreda, rekla je direktorka te škole Nataša Branković.

Uhapšeni turski državljani 14

Uhapšeni turski državljani

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su turske državljane A. K. (1972), B. K. (1978) i M. B. (1985) zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda, saopštila je Policijska uprava Pirot.

U Pirotskom okrugu 101 osoba pozitivna na kovid 15

U Pirotskom okrugu 101 osoba pozitivna na kovid

Na području Pirotskog okruga registrovana je 101 pozitivna osoba, od kojih je 28 iz Pirota, 37 iz Dimitrovgrada, jedna iz Babušnice i 35 iz Bele Palanke, saopštio je danas Zavod za javno zdravlje Pirot.

PrvaPoslednja