Pirot

Pirotska policija presekla kanal krijumčarenja migranata 1

Pirotska policija presekla kanal krijumčarenja migranata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, operativnim radom, presekli su kanal krijumčarenja migranata i uhapsili tri osobe iz okoline Dimitrovgrada, osumnjičene da su počinile krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštila je Policijska uprava Pirot.

Pirot: Pronađeno telo devojke kod sela Sopot 4

Pirot: Pronađeno telo devojke kod sela Sopot

U koritu Nišave kod sela Sopot nedaleko od Pirota pronadjeno je telo sedamnaestogodišnje devojke A.M. koja je upala u reku prošlog ponedeljka, potvrđenoje za Danas iz Policijske uprave Pirot.

U Pirotu počeli pripremni radovi na izgradnji otvorenog bazena 7

U Pirotu počeli pripremni radovi na izgradnji otvorenog bazena

Pirot će, pored zatvorenog do juna naredne godine dobiti i otvoreni bazen, čija se izgradnja finansira iz gradskog budžeta. Počeli su pripremni radovi prve faze na izgradnji ovog važnog objekta. Izvodjač ovih radova je firma “Sib Invest“ iz Niša.

Da li će se peglana kobasica iz Pirota uskoro naći na tržištu Turske? 14

Da li će se peglana kobasica iz Pirota uskoro naći na tržištu Turske?

Udruženje proizvođača proizvoda od mesa iz Izmira, Manise i Turgutlua, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i šumarstva Republike Turske, opšte direkcije za hranu i kontrolu, organizuje zoom prezentaciju potencijalnih proizvoda koji se mogu plasirati na tržište Republike Turske.

PrvaPoslednja