Novi savetnik premijerke bivši portparol LDP 1Foto FoNet Vlada Srbije Slobodan Miljevic/ Zoran Mrdja

Nekadašnji portparol i predsednik beogradskog odbora Liberalno-demokratske partije Mladen Bašić od ponedeljka, 18. februara, novi je savetnik za medije premijerke Ane Brnabić, potvrđeno je Danasu u njenom kabinetu.

On je došao na mesto Jelene Kovačević, koja je u prethodne dve i po godine bile savetnica Brnabić najpre kao ministarke državne uprave, a potom i premijerke, a koja je ostavku na ovo mesto podnela iz ličnih razloga.

Kovačević je prethodno radila u marketinškoj agenciji Reprezent, od 2003. do 2004. bila je načelnica Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane u vreme kada je ministar bio Boris Tadić, a pre od 2001. bila savetnica za medije ministarke saobraćaja i telekomunikacija Marije Rašete Vukosavljević.

Novi savetnik Bašić dao je ostavku na funkcije u LDP još 2014. godine, radio je do sada u privatnom sektoru, ali i kao saradnik Srđe Popovića iz Centra za primenjene nenasilne akcije i strategije (CANVAS).

Mladen Bašić rođen je 1981. godine, a po zanimanju je novinar.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Novi savetnik premijerke bivši portparol LDP”

  1. Pre par godina Vucic je udomio Bojana Djurica jednog od par najvisih funkcionera LDP koji su zajedno podneli ostavku (medju njima je i Basic koji je tema ove vesti). Bojan Djuric nije imao bilo kakvih dodirnih tacaka sa privredom, klasicno partijsko parazitkso angazovanje LDP kadra u Vucicevom rezimu. Zasto ne i ovaj Basic i pre svih sam Ceda. Te interesne sprege (koje su kod nas uvek nasuoprot interesa gradjana) su gore od partijskih sto puta. Takva angazovanja treba da budu razlog za lustraciju jednako kao i obavljanje cisto politickih funkcija.

  2. Lepo, … posle toliko godina i Vucic da dobije pravog koalicionog partnera, sa onima koji su mu se uvek divili i podrzavali, ali su se stideli da to kazu …

  3. Jedan od slogana SNS-a na predhodnim izborima je bio „Ujedinjeni možemo sve.“ Od tada do danas skoro sva opozicija je ujedinjena u SNS…Naravno, za naše dobro!

    • Tako je …Svi kriminalci iz predhodne vlasti su u koaliciji sa SNS kartelom ili su se učlanili u SNS kartel.. Ako ima neke koristi od Vučića i SNS -a to je da je očistio DS i opoziciju od kriminalaca i lopova na svim nivoima…

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.