Omladina Narodne stanke Vučiću odnela novogodišnje čestitke 1Foto: Narodna stranka

Omladina Narodne stranke danas je odnela paket novogodišnjih čestitki sa likom Aleksandra Vučića u Predsedništvo Srbije, saopštila je ta stranka.

Kako se ističe u saopštenju, omladinci su prethodnih dana na štandovima delili novogodišnje čestitke na kojima je pisalo „tražite od Deda Mraza“, „recite Deda Mrazu“, „pitajte Deda Mraza“ i „zamolite Deda Mraza“.

Građani su pisali čestitke Vučiću, koje su omladinci odneli na Andrićev venac, kako bi predsednik mogao pročita šta građani zaista misle o njemu.

Predsednik Omladine Narodne stranke Ivan Gajić rekao je da bi Vučić, umesto toga što glumi Deda Mraza u predizbornim spotovima SNS-a, morao da javnost obavesti šta će država preduzeti povodom mogućeg otimanja srpskih svetinja u Crnoj Gori, kao i da snosi posledice za sve afere koje pokušava da prikrije, dodaje se u saopštenju.

Gajić ga je Vučića pozvao da podnese ostavku je bi to bio najveći poklon građanima Srbije.

Omladina Narodne stanke je svim građanima čestitala novogodišnjea i božićne praznike uz želju da naredne godine Srbija postane slobodna država u kojoj će mladi, koji su decenijama unazad odlazili, početi da se vraćaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari