Petković: Obradović viđen gost u zapadnim ambasadama 1Foto: Logo

Petar Petković, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, potpisao je saopštenje u kojem je komentarisao gostovanje Boškoa Obradovića, lidera Dveri, na N1.

„Nema ničeg bljutavijeg nego kada neko ko se izdaje za srpskog rodoljuba ode na američku televiziju da bi blatio sopstvenu državu i njena nastojanja da pitanje Kosova i Metohije reši na najpovoljniji moguć i za srpski narod najmanje bolan način“, piše u saopštenju koje je poslato iz SNS. „Zanimljivo je da Obradović, koji je veoma rado viđen gost u zapadnim ambasadama, na mediju koji je instrument spoljne politike zapadnih sila dobija priliku da govori o tobožnjem popuštanju predsednika Aleksandra Vučića pod zapadnim pritiscima. Ta predstava, da nije smešna, bila bi tužna, jer svi napori zapadnih tajnih službi da u Srbiji sponzorisanjem Obradovića stvore lojalnu srpsku desnicu do sada su rezultirali samo izbornim debaklima, a Obradović u Beogradu danas uživa manju podršku nego predsednik skupštine stanara u nekom novobeogradskom soliteru“.

Obradović bi, ako jednoga dana odluči da prestane da bude marioneta, mogao možda da nekim konstruktivnim predlogom doprinese rasplitanju kosovsko-metohijskog čvora, umesto što na američkim televizijama izigrava patkicu sa kokardom – napisao je još Petković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari