PGS: Sukobi unutar SNS-a u Subotici 1Foto: Logo

Pokret građanske Subotice (PGS) ocenio je danas da je unutar vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) u Subotici počeo sukob i dodao da o tome svedoče napisi u medijima bliskim vladajućoj stranci.

„Pojavile su se vesti o ozbiljnim zloupotrebama gradonačelnika Bogdana Labana iz SNS-a, kome se spočitava da je iz budžeta Grada Subotice potrošio za pet meseci šest miliona dinara na iće i piće, da sve tendere i poslove on kontroliše, a nijedan se ne raspisuje dok lično ne definiše sa ponudjačem cenu i uslove, a ti uslovi podrazumevaju i deo koji ide njemu“, naveo je opozicioni PGS u saopštenju.

Dodali su da je Laban „subotički Hudini“ jer je sa mesečnom platom od 113.000 dinara, uspeo da „uštedi nekoliko miliona evra, koje investira u izgradnju apartmana na Crnogorskom primorju“.

„Očigledno je da je Bogdan Laban postao kamen o vratu vladajućoj strukturi u Subotici, i znatno šire. Bliže se izbori te treba žrtvovati nekoliko članova vladajuće stranke koji su na lošem glasu u javnosti, kako bi se prodala priča o bespoštednoj borbi vladajuće elite protiv korupcije i kriminala čak i u sopstevnim redovima. Teška medijska artiljerija priprema teren za odstrel raznih Labana, Simonovića, Jutki i Babića kako bi se stvorila iluzija gradjanima pred prestojeće izbore o bespoštednoj borbi protiv kriminala i korupcije u sopstvenim redovima“, ocenio je PGS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari