Počelo formalno učlanjivanje u inicijativu Ne davimo Beograd 1Foto: Miroslav Dragojević

Inicijativa Ne davimo Beograd saopštila je danas da je omogućila formalno učlanjenje u pokret u cilju „stvaranja snažne organizacije koja će naš grad i državu, iz ruku korumpirane političke elite, vratiti u ruke građana i građanki“. 

Navodeći da je prethodnih dana, pokretu pristupilo više od 250 članova, iz inicijative su saopštili da žele da okupe „sve one ljude koji su učestvovali na protestima i akcijama, pisali analize i istraživanja, tužbe i prijave i koji su bili podrška i motor inicijative Ne davimo Beograd do sada“.

„Verujemo da u našem gradu postoji veliki broj ljudi koji je spreman da deo svog slobodnog vremena posveti postizanju zajedničkog cilja. To su naše komšije, rodbina i prijatelji koji dele naše vrednosti i koji na svojoj koži osećaju težinu situacije u kojoj se naš grad i zemlja nalazi“, stoji u saopštenju.

Dodaje se da građani mogu pronaći detaljnije informacije o inicijativi Ne davimo Beograd, programu, etičkom kodeksu, statutu i drugim dokumentima na sajtu www.nedavimobeograd.rs. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari