Popović (SSP): Vesić slagao Beograđane kada je u pitanju rekonstrukcija Pete beogradske gimnazije 1Foto: Beoifno (arhiva)

Članica Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je danas da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić slagao Beograđane kada je u pitanju rekonstrukcija Pete beogradske gimnazije i upitala zašto je cena radova za tri meseca porasla milion evra.

Ona je rekla da je juče Vesić nas svom Fejsbuk profilu objavio da će Peta beogradska gimnazija biti završena u roku od 300 dana od 1.februara kad su radovi počeli i pozvao nas da sami pogledamo šta piše na tabli koja stoji ispred gradilišta, piše u saopštenju SSP.

Popović je pozvala Vesića da pogleda izveštaje koje su mediji objavili prilikom njegove posete gimnaziji  13. maja i pročita šta je tada rekao i ocenila da je Vesić slagao đake, njihove roditelje i profesore Pete beogradske gimnazije .

Vesić je rekao i da će radovi koštati  3,5 miliona evra. Juče je Goran Vesić rekao da radovi koštaju 4,5 miliona evra, navela je ona u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari