Proglašena i treća lista za lokalne izbore u Negotinu 1Negotin Foto: J. B. K.

U trku za odborničke mandate u opštinskoj Skupštini u Negotinu uključila se i Narodna stranka, čiju je listu kandidata za odbornike „Krsta Stanković Njenjulović – Narodna stranka“ kao treću po redu, proglasila Opštinska izborna komisija.

Prvi na listi je diplomirani inženjer agroekonomije Krsta Stanković Njenjulović, a sem njega Narodna stranka u Negotinu je za odbornike kandidovala lekare, medicinske i prosvetne radnike, inženjere, preduzetnike, trgovce, penzionere, domaćice iz Negotina i negotinskih sela.

Lista „Krsta Stanković Njenjulović – Narodna stranka“ ima 35 kandidata za odbornike.

Opštinska izborna komisija do sada je proglasila listu koalicije SNS – SPS „Aleksandar Vučić – Za našu decu – Ivica Dačić“ koja ima 45 kandidata za odbornike i listu „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ koja ima 15 kandidata za odbornike.

Potpise u svojim prostorijama i na uličnim štandovima prikupljaju Vlaška stranka, PUPS, Koalicija NADA ( Pokret obnove Kraljevine Srbije i DSS), Savez 90 Zelenih Srbije, Zdrava Srbija Milana Stamatovića i Srpska narodna partija Nenada Popovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari