Radulović (DJB): Ukinite vanredno stanje inače će privreda Srbije biti uništena 1Foto: Fonet / Nenad Đorđević

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović apelovao je na vlasti da ukinu vanredno stanje i policijski čas, jer će inače, kako smatra, domaća privreda biti potpuno uništena i u Srbiji će „nastupiti glad“.

On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije ocenio da „treba ukinuti policijski čas, zaštititi pet posto ugroženih najstarijih stanovnika, dostavljati im hranu i dozvoliti im da svakodnevno izađu uz držanje odstojanja, smanjiti poreze, dati besplatne vrtiće i udžbenike, a ne sto evra svakom građaninu“.

„Uništavamo državu i građane jer smo pustili strah da nam pojede razum, a taj strah podgreva predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kako bi mogao da gospodari“, rekao je Radulović.

Dodao je da Vučić nikad nije doneo ni jednu odluku, a da pre toga nije ispitao kako će se ona odraziti na njegov rejting, te samo u tom svetlu – šta su pokazala istraživanja, treba gledati i najavu razgovora o eventualnoj dozvoli vernicima da za Uskrs odu u crkvu.

Lider DJB je rekao da u Srbiji svakodnevno umire 250 do 350 ljudi od raznih bolesti, a da se „oko korona virusa namerno širi histerija“.

Radulović je ponovio ocenu da je u Srbiji „izvršen državni udar“ i da je Skupština suspendovana mimo Ustava.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari