Savez za Srbiju: Provokacija ROSU 1Foto: Savez ZA Srbiju / twitter (Arhiva)

Savez za Srbiju (SZS) danas je najoštrije osudio događaje na severu Kosova ocenjujućii da je reč o akciji „separatističkih vlasti u Prištini“ i da je izveden „provokatorski, nasilni, upad specijalne jedinice kosovske policije ROSU na jezero Gazivode“.

„Zahtevamo hitno povlačenje jedinice ROSU iz reona Gazivoda i sa severa KiM i oslobađanje Srba koji su uhapšeni tokom ovog napada“, navedeno je u saopštenju SZS.

Savez za Srbiju pozvao je „koalicione partnere Vučića, Tačija i Haradinaja da se ne igraju životima ljudi i krhkim mirom u regionu, radi postizanja lične koristi, rejtinga ili ranijih tajnih dogovora“, navodi se u saopštenju SZS povodom današnjih događaja na severu Kosova.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Savez za Srbiju: Provokacija ROSU”

  1. Zar savez ne ume ništa drugo da radi sem da imitira Vučića i nadgornjava se u „zaštiti“ Srba? Očekivao sam da će se posvetiti ozbiljnom radu, ukazivati na obmane, pljačke i prevare koje sprovodi režim, predlagati prava rešenja za oporavak Srbije (ako bi se država stabilizovala i oporavila, osnažila, mogla bi da brine i o svom nacionalnom korpusu u okruženju na pravi način), boriti se za (izgubljena) prava građana. Ovako i ovakvi, ne trebaju nam.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.