SNS: Firma Granit peščar iz Ljiga ne izvodi radove u Ulici Džordža Vašingtona 1Foto: Marko Stevanović

Zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović izjavio je danas da „firma „Granit peščar“ iz Ljiga nema niti jedan ugovor sa Gradom Beogradom, kao i da nije dobila posao izvođača radova u Ulici Džordža Vašingtona“.

Kako se navodi u saopštenju gradskog odbora SNS „Savez za Srbiju je obmanuo javnost kada je šef odborničke te grupe Nikola Jovanović rekao da je „Granit peščar“ dobio posao za izvođenje radova u Ulici Džordža Vašingtona“.

Кada se Nikola Jovanović već oglašava trebalo bi da nam objasni kako je to u vreme njegovog Dragana Đilasa isključivo firma „MN Loznica“ dobijala sve poslove popločavanja u Beogradu. Niti jedan trotoar u centru Beograda, niti jedna ulica nije mogla biti popločana bez da „MN Loznica“ izvodi radove“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS.

U saopštenju se navodi i da „poznajući način rada Dragana Đilasa i njegovih kumova u tadašnjoj gradskoj vlasti, to što je pomenuta firma dobijala poslove sigurno nije imalo nikakve veze sa činjenicom da je kao njen suvlasnik navođen tadašnji potpredsednik Demokratske stranke Dušan Petrović“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari