SNS: Obradović pokušava da minimalizuje šurovanje s kriminalcima 1Foto: Screenshot Youtube SNS Voždovac

Šef odbornika Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković odbacio je danas kao „fantazmagorije“ navode lidera Dveri Boška Obradovića o vezama porodice ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i rukovodstva preduzeća „Jugoimport SDPR“.

Mirković je u pisanoj izjavi ocenio da „dok u svojim šizofrenim nastupima blati članove porodica i ljude čije su radne biografije vezane za državna i privatna preduzeća i dobro znane javnosti, Obradović bez trunke srama pokušava da minimalizuje svoja i Đilasova šurovanja sa osuđivanim pripadnicima pravih kriminalnih krugova“.

„Obradoviću, kako misliš da sakriješ da ti je gazda Đilas šurovao sa svojim bivšim, sadašnjim, šurakom u vreme dok je švercovao kokain? Reč je o osuđivanom narko-dileru, koji je zahvaljujući pripadnicima MUP-a na čelu sa Nebojšom Stefanovićem, završio u zatvoru i neće prodati drogu našoj deci. Da li su vam zato na meti Stefanović i MUP?“, preneo je SNS pitanje Mirkovića.

On je lidera Dveri upitao i „kada će da objasni narodu koja je uloga Koste Latinovića u Dverima?“.

To, „sedam puta osuđivano lice, za koje mediji pišu da je blisko ‘rakovičkom klanu’, potvrdilo je još u februaru u izjavi za medije da je šetalo s tvojim aktivistima (Obradovića) dok su nosili vešala na protestu (u Beogradu). Zašto ćutiš o Latinoviću?“, pitao je Obradovića funkcioner SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari