SNS traži procesuiranje onih koji lepe nalepnice "bojkot" 1Foto: FoNet/Aleksandar Levajković (Arhiva)

Kampanju za bojkot predstojećih izbora Saveza za Srbiju osudilo je više poslanika vladajuće Srpske napredne stranke ocenjujući da je “politika SZS samo lepljenje nalepnica“.

Bilo je i onih koji su zatražili čak i procesuiranje svih onih “koji ovih dana napadaju saobraćajne znake lepeći neke parole”.

Suštinska razlika između nas i onih koji su uništili i ekonomski razorili Srbiju dok su bili na vlasti je da mi vodimo odgovornu ekonomsku politiku koju sprovodi Vlada Srbije, predvođena SNS-om, a oni lepe nalepnice po saobraćajnim znakovima širom Srbije. Evo kako to izgleda kada ta tužna ekipa tog Saveza za Srbiju krene da sprovodi svoju politiku u praksi. Evo ga Dragan Đilas, lepi čovek nalepnicu. To je vrhunac politike koju on nudi i to je njegov odgovor na pitanje o fiskalnoj konsolidaciji. Evo na saobraćajni znak uspešno i stručno je nalepio parolu i Zoran Lutovac. On je i na sebe nalepio nalepnicu“ , rekao je Aleksandar Marković, poslanik Srpske napredne stranke, pokazujući fotografije lidera SZS kako na znake gradova koje su obišli tokom kampanje lepe plakate sa natpisom „Bojkot“.

Marković je naveo da tako izgleda kada tužna ekipa po Srbiji krene da sprovodi svoju politiku u praksi. “Dakle imamo sa jedne strane onoga što javno puši marihuanu i ne stidi se toga. U istoj grupi je i onaj što cepa srpsku zastavu i imamo ovu tužnu ekipu koja lepi nalepnice po Srbiji“ , naveo je Marković.

A njegov kolega naprednjak Boban Birmančević pitao je da li će neko od aktera sa fotografija koji napadaju saobraćajne znake biti privedeni i da li će odgovarati pred licem pravde.

Na ovoj slici se jasno vidi ko je nosilac i ko je najveći finansijer i tajkun koji vodi ovaj nesretni, tužni, skup Dragan Đilas, Boško Obradović. Tu je i Nebojša Zelenović u pokušaju da napravi red u Beogradu, a zaboravlja na situaciju u Šapcu. On u radno vreme lepi neke parole, ali ne u svom gradu, nego na saobraćajne znake kod Loznice“, rekao je Birmančević upitavši da li će neko sprečiti te ljude, koji osim ideje da mrze Vučića, nemaju program, ni stranku, ali ni birače.

Atlagić: Karapandža je secikesa i spodoba

Na meti Marka Atlagića, poslanika Srpske napredne stranke, nakon brojnih profesora, glumaca i novinara, našao se i Raša Karapandža, profesor na EBS Univerzitetu u Vizbadenu. I njega je Atlagić častio epitetima kao što su – secikesa, spodoba, nazovi naučnik.

Obraćajući se u Skupštini Srbije ministru finansija Siniši Malom, naprednjak Atlagić je konstatovao da je on izložen kojekakvim pritiscima i neistinama, kao što je to slučaj i sa predsednikom reepublike i predsednicom Vlade Srbije i to već niz godina.

“Napada vas nekakav nazovi naučnik, poznat pod nazivom secikesa, karapandžar, Raša. Ja hoću javnosti da kažem o kome se radi. On je poznat po tome što neopravdano, svakodnevno, već nekoliko godina iznosi neistine o predsedniku Srbije, Vladi i vama, a zapravo se radi o jednoj naučnoj spodobi koja je poznata po nazivom profesor tviteraš koji svakodnevno nekoga blati“, rekao je Atlagić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari