SSP iz Zrenjanina tvrdi da prisluškuju i presreću članove njihove stranke 1Foto: SSP

Stranka slobode i pravde saopštila je da su, po naređenju zrenjaninske vlasti, saobraćajni policajci presreli člana Glavnog odbora Stranke slobode i pravde iz Aradca, Dejana Rakića na putu za Zrenjanin.

U saopštenju tvrde i da je pre presretanja usledilo prisluškivanje.

„Od svih vozača na putu Novi Sad-Zrenjanin jedini vozač Rakić nije smeo da se odveze u Zrenjanin i dostavi bure u kome je bila plodna zemlja koji je vozio prijateljima iz PUF-a za performans“, navode iz SSP-a.

Kako dodaju, legitimisali su ga, pregledali šta sve ima ili nema u autu, pa čak nisu bili sigurni u napisani sertifikat, da li auto ima registrovanu kuku ili nema. „Vrlo su se trudili, po naređenju ‘višnjih’, da oduže situaciju zaustavljanja“, ističe se u saopštenju.

Pa ovi iz SNS se boje i plodne zemlje, valjda zato na njoj grade prljave fabrike i prodaju je strancima. A da je rođak nekoga od njih prevozio npr. oružje ne bi ga ni pogledali, a kamoli zaustavili i vratili kući„, dodaju iz SSP-a.

U saopštenju se navodi i da su saobraćajci zaustavili kolone u oba smera kako bi poljoprivrednik Rakić okrenuo auto sa prikolicom i odvezao se kući uz pratnju tih istih saobraćajnih policajaca.

„Tako je Rakić je nehotice postao simbol otpora u malom selu, Aradcu“, zaključuju iz SSP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari