SSP traži smenu direktorke Apoteka Beograd 1Foto: Logo

Stranka slobode i pravde (SSP) zatražila je danas hitnu smenu direktorke Apoteka Beograd Jasminke Bjeletić zbog obmanjivanja građana u vezi sa testovima na korona virus i ocenila da je „poigravanje sa životima ljudi nečuveno i neoprostivo“.

„Bjeletić je juče saopštila da su kućni testovi na koronavirus stigli u apoteke, da su testovi jednostavni za upotrebu i da su zamena za PCR test. Ohrabrila je građane da su testovi pouzdani i naglasila kako su i jeftiniji od dosadašnjih testova koji se koriste u kovid ambulantama“ navodi SSP, ukazujući na inaknadnu, današnju, izjavu direktorke Apoteka Beograd.

„Samo da kasnije, kada je veći deo testova prodat, ista Jasminka Bjeletić apeluje na građane da se nikako sami ne testiraju, jer mogu da se povrede i da testovi nisu pouzdani i nisu zamena za PCR test“, konstatuje u saopštenju SSP i pita „kako je moguće da su testovi završili u apotekama u prodaji, ako nisu sigurni“.

„Ovakvo poigravanje životima građana koji su već mesecima u strahu za svoje i zdravlje svojih najbližih je nečuveno i neoprostivo“, ocenila je SSP tražeći ostavku direktorke Apoteka Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari