SSP Zrenjanin zahteva ostavke premijerke i gradonačelnika 1Foto: Miroslava Pudar

Stranka slobode i pravde Zrenjanin traži ostavku predsednice vlade i gradonačelnika Zrenjanina jer ovaj grad nije, kako su najavili, 10. jula dobio ispravnu vodu.

U saopštenju medijima navode da je predsednica Vlade Ana Brnabić 26. juna posetila Zrenjanin i obećala da će do 10. jula Zrenjaninci dobiti pijaću vodu. Obećanje nije ispunjeno.

U iole normalnoj državi predsednik vlade bi zbog sramote i nesposobnosti dao ostavku. Zrenjaninska vlast je još jednom pokazala neiskrenost, nesposobnost, ali i nezainteresovanost za velike probleme grada. Naime, gradska vlast je na čelu sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem otputovala u Mađarsku u Morohalom banju, bez obzira na to što su građani ostali i bez prečistača, ali i bez prljave vode „česmuše“ zbog velike havarije na magistralnom vodu zbog koje je ceo grad tokom 24 sata ostao bez vode po velikoj vrućini..

Vlast mora da zna šta joj je prioritet i mora da bude uz svoje građane kad imaju probleme. Juče je, ponovo, gradonačelnik sa svojim saradnicima posetio postrojenje za prečišćavanje vode i opet dao, najverovatnije netačnu, izjavu kako bi umirio žedne građane – da će čista voda poteći na samom kraju ovog meseca.

Emitovanjem konstantnih neistina lokalna vlast manipuliše građanima. Zahtevamo ostavke svih onih koji su ovaj problem učinili još većim nego što je bio. Među prvima koji treba da daju ostavke jesu predsednica Vlade Ana Brnabić i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, navodi se u saopštenju SSP.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari