Stefanović: Vesić je uvek na strani onih koji maltretiraju Beograđane 1Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Šta god da se u Beogradu dešava jedno je sigurno, Vesić Goran je uvek na strani onih koji maltretiraju Beograđane, saopštio je danas zamenik predsednika i poverenik Beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

Kako je Stefanović naveo, on se pravi da ne vidi kako policija prebija ljude koji mirno sede ili beže od suzavca, napada novinare koji rade svoj posao i hapsi sve koji su se našli ispred njihovih bornih vozila.

„Povećan nivo Vesićeve agresije je i posledica želje da sakrije svoj rukopis u huliganskim napadima na policiju i građane. Ovo nije prvi put da se večiti zamenik dovodi u vezu sa huliganima“, istakao je on.

Još 2010. godine, kako je naveo, nekadašnji predsednik FSS Tole Karadžić je tražio da se ispita Vesićeva uloga u prekidu fudbaske utakmice Italija-Srbija koja se igrala u Đenovi.

Tada su, kazao je, huligani predvođeni Ivanom Bogdanovim prvo napali naše reprezentativce da bi potom izazvali prekid utakmice i naneli ogromnu štetu našem fudbalu i zemlji.

„Danas slični likovi prave haos u Beogradu. Jedan od njih je i Damjan Knežević šef paradrzavnih narodnih patrola“, naveo je Stefanović.

Kada već Vesić neće da odgovori u kakvim je vezama sa Dragomirom Petronijevicem kumom i partnerom Aleksandra Koluvije, najvećeg proizvođača marihuane u Srbiji, ističe Stefanović, „tražimo od Vesića da nam kaže da li i preko koga komunicira sa pomenutim Kneževićem“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari