Tepić: Da li je Popović-Ivković prošla bezbednosnu proceduru pre ulaska u MUP? 1Foto: FoNet/ Aleksandar Levajković

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić postavila je danas pitanje da li je Biljana Popović Ivković prošla bezbednosnu proceduru pre nego što je zasnovala radni odnos u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

Tepić je, na konferenciji za novinare, istakla da su prošla tri dana, a da se Popović Ivković nije izvinila, niti podnela ostavku, zbog toga što je Igora Jurića optužila da je odgovoran sa ubistvo i silovanje svoje kćerke (14) pitanjem – „A, gde ste vi bili“.

Prema njenim rečima, skandalozno je što je ona kao državni službenik došla u televizijski duel sa Jurićem, da mu „saspe u lice, da mu se obraća na naprednjački način, puna moći i vlasti“.

Tepić je prenela novinarima i pisanje pojedinih medija da je Biljana Popović Ivković zaposlena u MUP i da je služila „kao protočni bojler“ da se podaci iz Direkcije MUP prosleđuju kriminalcima.

Ona je istakla da se Biljana Popović Ivković čvrsto drži vlasti jer je to jedini garant da bude na slobodi, kao i da se u normalnom društvu, Popović Ivković neće baviti policijom, već policija njome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari