U Vranju potpisi za smenu vlasti 1

Ujedinjena vranjska opozicija je i ove subote u centru grada organizovala akciju prikupljanja potpisa građana za smenu lokalne vlasti.

Aktivisti i rukovodstva šest opozicionih stranaka i pokreta, Demokratske stranke, Dosta je bilo, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana, Socijaldemokratske stranke i Srpskog pokreta „Dveri“, u centru Vranja razgovarali su sa građanima delili proglas na kome piše „Tražimo ostavke, jer su obećali, a nisu uradili“.

Ohrabruje današnja akcija. Pokazuje da su ljudi prestali da se plaše i taj nedostatak straha i spremnost i hrabrost da se suoče sa činjenicom da imamo najgoru moguću vlast u Vranju, izjavila je potpredsednica Gradskog odbora Demokratske stranke u Vranju Nela Dimitrijević.

Jedino ujedinjeni možemo da se izborimo sa vlašću koja ništa nije uradila za dve godine svog mandata. Nema drugog načina da se izborimo sa njima osim na vanrednim lokalnim izborim, rekla je Dimitrijević.

Bio je to drugi protest vranjske opozicije, na glavnom šetalištu u gradu na kojem su najavili da će akcija biti nastavljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari