Velimir Ilić: Logično što Vučić nije došao na godišnjicu bombardovanja RTS-a 1Foto: FoNet/TV FoNet

Predsednik stranke Nova Srbija Velimir Ilić ocenio je danas da je „logično“ to što se predsednik Srbije Aklesandar Vučić nije pojavio na obeležavanju 20 godina od bombardovanja zgrade RTS-a u kojem je poginulo 16 radnika te medijske kuće.

„Svi dobro znamo da je predsednik, u to vreme kao ministar informisanja, bio obavešten o bombardovanju. Ostavio je ljude da poginu na radnim mestima, da bi se izazvale reakcije u svetu. Ovo neka služi na čast Aleksandru Vučiću i svima onima koji su bili u vlasti“, rekao je Ilić na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je o mitignu predsednika Srbije koji je održan 19. oktobra u Beogradu rekao da je to bio „miting bruke“ i da su građani dovedeni odnosno da nisu došli svojom voljom.

Govoreći o opoziciji on je rekao da opozicija, ako ne ujedinjena mora da ide onda u dve kolone, ali da i kao takva sarađuje.

„Narod, koji se bori da preživi, opstane, da zadrži porodicu u ovoj zemlji, izašao je na ulice. Budućnost Srbije je da nestane SNS i Aleksandar Vučić, dok oni traju budućnosti nema“, kazao je Ilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari