Vučić: Narednih dana analiziraćemo sve odluke parlamenta Crne Gore

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Pa zar crnogorci nemaju druga posla nego da otkopavaju grobove, ali selektivno, sto ne spomenuse ubijene srpske civile, vec strpase I vojnike medju civile. Ocigledno narucena odluka od strane Nato, sluge samo izvrsavaju naredjenja, Nato konjusari. Sta im je to trebalo?

  2. Opa, opa, tresu li se gaće Crnoj Gori? Preti gladna Srbija sa najvećim rastom nečega. Kriminala, valjda. Nisam sigurna dal’ srpski narod ima problem sa rezolucijom ili sa onima koji ga brane.

  3. Od sve te papazjanije reci i samohvalisanja najvise mi se svideo deo koji kaze da ce da razgovara i radi sa svima, ipak nijedna pristojna rec nije upucena opoziciji od kad smo imali tu srecu da ga vidimo na vlasti.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

27. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.