Živković: Vest o odsustvu Vučića namerno plasirana 1

Niko ne bi primetio da Vučić u sredu nije došao na posao da to neko iz vlade namerno nije plasirao. Što se mene tiče, a i većine građana Srbije potpuno je nevažno da li on dolazi na posao, ili ne.

Pitanje je, međutim, da li će mu za taj jedan dan nedolaska biti umanjena plata za novembar, budući da se zaposlenima u državnoj upravi smanjuje plata ukoliko ne dođu jedan dan, čak i ako je razlog bolest, kaže Zoran Živković, lider Nove stranke, koji je u našoj redovnoj rubrici „Pitanje Odgovor“ prokomentarisao famu koja se podigla oko nedolaska na posao premijera Aleksandra Vučića.

Sasvim je suprotnog mišljenja Vladimir Đukanović iz SNS-a.

„Ne vidim da se podigla bilo kakva fama oko Vučićevog odsustva sa posla. Fame ima samo u medijima“, kaže Đukanović.

Đorđe Vukadinović smatra da se Vučićev nedolazak na posao doživljava i medijski plasira kao senzacija, drama i vanredno stanje.

„To mnogo govori o nama, to jest društvu i trenutku u kome živimo. A možda je samo imao grip, ili je možda „skoknuo “ na pregled u Moskvu“, navodi Vukadinović.

Boško Obradović, lider pokreta Dveri, tvrdi da je samo u Srbiji moguće da se ne zna gde je predsednik vlade ceo jedan dan, a da ne postoji niko koga bi smeo da pitaš.

„Premijer je amaterski glumac, dramaturg, režiser, scenarista i glavni junak vodvilja koji nam servira svakog dana državne udare ne bi li nekako održao padajući rejting. Zarad toga uništava sve institucije, od Skupštine, preko tužilaštva do službi bezbednosti i to je ono što nas sve zabrinjava“, kaže Saša Radulović, lider DJB.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari