Zukorlić: Ljajićeva izjava je pokušaj skretanja sa teme 1Foto: Fonet / Nenad Đorđević

Onoga koga Šešelj kudi, taj izvesno pobeđuje na izborima, komentar je Muamera Zukorlića na optužbe Rasima Ljajića.

On kaže da izjava Ljajića da Šešelj pomaže Zukorliću na predstojećim izborima predstavlja pokušaj skretanja sa teme, a to je, kako ističe, da je Ljajić deo kriminalnih struktura. Na pitanje Danasa da li to znači da je za njega relevantno ono što Šešelj tvrdi, Zukorlić kaže da „Šešelj ima laufere i da sigurno raspolaže nekim informacijama“.

– Za mene je važno ono što mi u Novom Pazaru znamo, a to je da je Ljajić deo kriminalnih struktura. O tome bih mogao da pričam dan i noć – zaključuje sagovornik Danasa.

Zukorlić, poslanik Stranke pravde i pomirenja u Skupštini Srbije, nosilac je jedne od izbornih lista na predstojećim izborima za Bošnjačko nacionalno veće 4. novembra. Prethodnih dana došlo je do razmene teških reči između Zukorlića i Rasima Ljajića u medijima. Zukorlić je izneo čitav niz teških optužbi na račun Ljajića – od manipulacija izbornim spiskovima i ličnim dokumentima, preko zaustavljanja asfaltiranja ulica u kojima žive njihovi politički protivnici, pa sve do reketiranja građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari