Auto

Prodaja polovnih automobila gotovo stala 2

Prodaja polovnih automobila gotovo stala

Čak dve trećine kupaca je zbog vanredne situacije u Srbiji odložilo planiranu kupovinu automobila, dok je čak 81 odsto trgovaca navelo da nije prodalo nijedan automobil od uvođenja vanrednog stanja, pokazalo je istraživanje sajta Polovni automobili.

Korona odložila Sajam automobila u Beogradu 8

Korona odložila Sajam automobila u Beogradu

Tradicionalni beogradski sajam automobila „DDOR BG Car Show 07“ i Međunarodni sajam motocikala „Motopassion“ koji su planirani od 19. do 25. marta biće odloženi zbog situacije sa korona virusom, saznaje danas FoNet na Beogradskom sajmu.

Šta sve možete sa probnom vozačkom dozvolom? 10

Šta sve možete sa probnom vozačkom dozvolom?

Šta sve smete sa probnom vozačkom dozvolom, a šta ne smete? Ograničenje snage, vremena vožnje, sme li da se vuče prikolica, ograničenje brzine i broja putnika, na koliko se dobija…

Semafori koji "nagrađuju" strpljive vozače u Indiji 12

Semafori koji „nagrađuju“ strpljive vozače u Indiji

Indijski vozači nadaleko su poznati po tome što nemilosrdno koriste sirenu. Čak je i češka auto kompanija Škoda, za koju je indijsko tržište od velikog značaja, još 2018. najavila da će, da bi izašla u susret tamošnjim kupcima, u vozila za Indiju ugraditi jače sirene.

Šta će se desiti ako Srbija zabrani uvoz "evro 3" vozila? 15

Šta će se desiti ako Srbija zabrani uvoz „evro 3“ vozila?

Ne dimi, dobro radi. Kao singerica. I sada treba da ostavim ovaj auto da bih kupio nov, da se ‘ukreditim’?, kaže za Radio Slobodna Evropa (RSE) beogradski taksista Milan Dimitrijević, vlasnik automobila „fiat marea“ sa dizel motorom iz 2002. godine.