Auto

Najčešće greške prilikom kupovine zimskih guma 2

Najčešće greške prilikom kupovine zimskih guma

Zima stiže, pa mnogi vozači razmišljaju o kupovini zimskih guma. Izbor je veliki, cene su šarolike, a zime više nisu oštre i snežne kao što su nekada bile, što može da navede na pogrešne odluke ili čak na odustanak od kupovine.

Vožnja auto-putem oko Niša besplatna za Nišlije 9

Vožnja auto-putem oko Niša besplatna za Nišlije

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović najavio je danas da će građani Niša moći bez plaćanja putarine da se voze auto-putem oko grada, uz „gradsku kartu“ koju će dobijati besplatno.

Traže zabranu velikih automobila u gradovima Nemačke 13

Traže zabranu velikih automobila u gradovima Nemačke

U jednom saobraćajnom udesu u Berlinu poginulo je četvoro pešaka – dok su čekali na prelazak ulice pokosio ih je vozač jednog SUV. Sada stranka Zelenih predlaže da se vožnja SUV-vozila u gradu sankcioniše.

Vozači u Srbiji se ne boje kazni, prvi nude mito 14

Vozači u Srbiji se ne boje kazni, prvi nude mito

U prvih šest meseci 2019. godine na putevima u Srbiji stradalo je oko 300 ljudi, dok je prema podacima MUP-a saobraćajna policija napisala 680.000 prekršajnih kazni, od kojih blizu 200.000 zbog prekoračenja brzine.

Povodom 15 godina sajta, Polovnjaci poklanjaju polovnjaka 15

Povodom 15 godina sajta, Polovnjaci poklanjaju polovnjaka

Povodom 15 godina postojanja, sajta polovniautomobili.com organizuje nagradni konkurs „Polovnjaci poklanjaju polovnjaka“, koji će trajati od 10. do 30. septembra, dok će 5. oktobra biti održano superfinale u Subotici.