Auto

Automobil za pravog agenta 007

Iako tehnologija proizvodnje automobila napreduje gotovo svake godine, jedan segment je ostao isti već decenijama – automobili za važne ličnosti (VIP) i štićena lica pod pratnjom.

Klasičan Folksvagenov kombi uskoro u električnoj verziji

Laboratorija za istraživanja elektronike kompanije Folksvagen ove godine slavi 20. godina od osnivanja i tim povodom napravili su koncept za proizvodnju klasičnog kombija u električnoj verziji, prenosi N1 pozivajući se na Autoexpress.

Kako preživeti na dva točka – 15 saveta

Motociklisti krive vozače automobila – kažu da im oduzimaju prednost, izleću ispred njih bez migavca, guraju ih s puta… Sa druge strane, vozači automobila tvrde da su motociklisti u 90% slučajeva sami krivi – voze ekstremno brzo, provlače se između vozila, krše sve moguće propise…

Kako se određuje cena obaveznog osiguranja

Na osnovu čega se određuje cena obaveznog osiguranja? Ima li veze sa kubikažom? Da li postoje neki popusti ako sam vozač koji poštuje propise i ne izaziva udese? Da li će mi biti skuplje osiguranje ako izazovem udes?

Isplate li se polovne gume?

Gume su jedini kontakt vašeg automobila i asfalta. Zato mnogi kažu da je suludo kupovati polovne gume, za koje ne znate u kakvom su stanju i koliko su kilometara prešle. Drugi tvrde da su potpuno bezbedne i da s obzirom na naš standard i kvalitet puteva predstavljaju logičan izbor.

Džipijada na Zlatiboru

Na Zlatiboru je održana „Džipijada 2019“, koja je okupila više od 350 učesnika i 150 vozila.

Auto trka ovog vikenda u Čačku

Čačak po deseti put dočekuje drift vozače iz Srbije i regiona, ali i izložbu u stajlingu za još intrigantniji automobilistički vikend 18. i 19. maja.