Beograd

Da li će Milković biti saslušan zbog ometanja sindikata?

Predsednici sindikata Sloga i SOS u GSP „Beograd“, Nebojša Aleksić i Nikola Antić, davali su izjave prošle nedelje po krivičnoj prijavi protiv zaposlenog unutrašnje bezbednosti koji im je zabranio pristup tokom predizborne posete gradonačelnika Siniše Malog gradskom saobraćajnom preduzeću.

Za prijem u beogradske vrtiće oko 19.500 zahteva

Na sinoć završeni konkurs za mesto u beogradskim predškolskim ustanovama stiglo je oko 19.500 zahteva roditelja i staratelja za 7.512 slobodnih mesta, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak.

Gak:  Za predškolce 19.500 zahteva

Na konkurs za mesto u beogradskim predškolskim ustanovama stiglo je oko 19.500 zahteva roditelja i staratelja za 7.512 slobodnih mesta, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak i istakao da je to 15 odsto zahteva manje u odnosu na prošlu godinu.

Potpisivanje peticije „Sačuvajmo Topolsku“ nadalje onlajn

Povodom teksta objavljenog u Danasu, pod naslovom „Protiv brutalne urbanizacije“, a vezanog za pokretanje peticije protiv gradnje u Topolskoj ulici na Vračaru, Caffe Moment u Topolskoj 16, demantovao je tvrdnje da se potpisi skupljaju u tom kafiću, kao i učešće u samoj akciji.