Beograd

Folić: Beograd dobija groblje kućnih ljubimaca u Bloku 51

Beograd će dobiti groblje kućnih ljubimaca u novobeogradskom Bloku 51, južno od auto-puta, u blizini hotela „Nacional”, a zauzimaće površinu od 1,54 hektara, najavio je u izjavi za B92 glavni gradski urbanista Milutin Folić.

Rekonstrukcija Infektivne klinike ove jeseni

Rekonstrukcija Infektivne klinike Kliničkog centra u Beogradu počeće ove jeseni i biće obavljena u fazama, bez prekida rada i bez izmeštanja pojedinih odeljenja, najavio je danas direktor klinike dr Goran Stevanović.

Vesić odao počast vojvodama i generalima Prvog svetskog rata

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić prisustvovao je danas državnim ceremonijama povodom obeležavanja godišnjice smrti vojvode Živojina Mišića, vojvode Petra Bojovića i generala Pavla Jurišića Šturma na Novom groblju i tom prilikom u ime Grada Beograda položio vence.

Privremeno oduzeto vozilo „divljem“ taksisti

Komunalna policija i saobraćajna inspekcija grada Beograda noćas je privremeno oduzela automobil marke „ford fokus”, kojim je upravljao nelegalni taksista A.P. iz Beograda.

Radojičić: Moskva uzor za ekološki način osvetljenja grada

Dolazak predsednika Putina, je poruka podrške politici Aleksandra Vučića i svima nama, ali i poruka celom svetu da ponovo postoji ravnoteža u svetskoj politici, rekao je gradonačelnik prof. dr Zoran Radojičić gostujući na TV Studio B.

Radojičić: Fascinantan doček Vladimira Putina

Gradonačelnik Zoran Radojičić je izjavio da je doček ruskog predsednika Vladimira Putina ispred Hrama Svetog Save u Beogradu bio fascinantan, te da se kao prvi čovek srpske prestonice oseća ponosno jer je sve proteklo dostojanstveno, bez i jednog incidenta.

Kontrolisaće se i taksi udruženja

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija Grada juče su privremeno oduzele još pet automobila od „divljih taksista”. Od početka akcije koja je pokrenuta krajem prošle godine, ukupno je oduzeto 21 vozilo nelegalnih taxi prevoznika, a kako je Komunalna policija najavila, uslediće i kontrole taxi udruženja.