Beograd

Borba za park se seli u sudove

Stanari Požeške, Gogoljeve i Valjevske ulice na Banovom brdu, gde je prošle nedelje privatni investitor posekao drveće iz lokalnog parka gde je planirao da izgradi novi objekat, okupili su se ponovo prošlog petka kako bi poručili da na toj parceli neće dozvoliti bilo kakvu gradnju.

Nova stranka: Virus neplanskog zatvaranja ulica se širi Beogradom

Izgleda da je virus neplanskog zatvaranja i renoviranja saobraćajnica sa Gorana Vesića prešao i na funkcionere opštine Rakovica, jer smo ovih dana svedoci da su ulice, obnovljene pre samo nekoliko meseci, ponovo zrele za radove, saopštili su iz Nove stranke Rakovica.

Cvetnjak na auto-putu u Beogradu (FOTO)

Na auto-putu, pored isključenja za Bežanijsku kosu javno komunalno preduzeće „Zelenilo Beograd“ napravilo je poseban cvetnjak, koji će ubuduće dočekivati sve one koji u grad dolaze iz pravca aerodroma ili odlaze ka njemu.

NDBG videom odgovorio Vesiću i Gonciću povodom raskopavanja grada

Povodom najnovijeg videa iz propagandne kuhinje Srpske napredne stranke u kome glumac Svetislav Goncić ismeva muke građana i građanki Beograda sa neusklađenim radovima i gužvama, upoređujući ih sa radovima u Beču ili Parizu, stiže nam video odgovor iz Berlina.