Beograd

U Beogradu počela masovna vakcinacija na 18 punktova 8

U Beogradu počela masovna vakcinacija na 18 punktova

U Beogradu je danas počela masovna vakcinacija protiv korona virusa na ukupno 18 punktova, a jedan od njih je na Beogradskom sajmu gde se na dnevnom nivou može vakcinisati više od 1.200 građana.

Radojičić: Epidemija pokazala značaj domova zdravlja 9

Radojičić: Epidemija pokazala značaj domova zdravlja

Gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić, izjavio je danas da je epidemija pokazala značaj domova zdravlja, zbog čega je važno njihovo osavremenjivanje i izgradnja novih ustanova primarne zdravstvene zaštite.

Vesić: Grad spreman za vakcinaciju 10

Vesić: Grad spreman za vakcinaciju

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je počelo sa radom 17 opštinskih centara za vakcinaciju, jer u Beogradu živi 350.000 ljudi starijih od 65 godina, kojima će biti potrebna pomoć Grada.

Rekonstruisan krov na voždovačkoj OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" 11

Rekonstruisan krov na voždovačkoj OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“

Krov OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ na Voždovcu, koji je prošle godine bio oštećen zbog jakog vetra, rekonstruisan je. Vrednost radova je bila 22 miliona dinara. Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, koji je danas posetio tu osmoletku, izjavio je da će grad nastaviti da ulaže u ovu školu.

Vesić: Radno vreme da se produži do 22 sata 14

Vesić: Radno vreme da se produži do 22 sata

U trenutku kada počinje masovna imunizacija stanovništva i kada smo disciplinom svih uspeli da smanjimo broj zaraženih vreme je da razmišljamo o popuštanju mera, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

CLS: Sporni servis kineskih autobusa od 1,85 miliona evra 15

CLS: Sporni servis kineskih autobusa od 1,85 miliona evra

Centar za lokalnu samoupravu saopštio je danas da je grad Beograd ove godine opredelio 170 miliona dinara za održavanje kineskih Higer autobusa, i gradsku upravu upitao kako je moguće da se za nepunih godinu dana daje 1,85 miliona evra za servis tih vozila, kada su pokrivena petogodišnjom garancijom.