Beograd

Rok se produžuje, metro prioritet tek za 2027. godinu

Umesto bržih aktivnosti za izgradnju prve linije metroa, kako je obećavano u predizbornoj kampanji, gradska vlast je kao svoje prioritete za uređenje saobraćaja postavila izgradnju tunela između Savske…

Mali se vratio gradskim aktivnostima, novinari nepoželjni

Gradonačelnik Siniša Mali vratio se promociji aktivnosti uprave Grada, nakon pisanja Danasa o njegovom misterioznom “nestanku” iz vesti gradske informativne službe, ali novinari nisu pozvani na događaje na kojima se Mali pojavljivao.

Opština Stari grad traži volontere

U sklopu priprema za jubilarnu „Jevremovu – ulicu susreta“, manifestaciju kojom Stari grad već deset godina obeležava Dan opštine i praznik Cveti, Volonterski servis te opštine raspisao je konkurs za volontere.

Mladenović i Vesić: Vodostaj u Beogradu pod kontrolom

Zamenik gradonačelnika Beograda Adreja Mladenović i gradski menadžer Goran Vesić obišli su danas potez kod Kule Nebojša i poručili da je situacija na vodostajima u Beogradu pod kontrolom, navodi se u saopštenju za medije.

Lista Dragan Đilas: Mali i Vesić zakasnili sa postavljanjem šina

Lista „Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!“ saopštava da je gradska vlast na čelu sa Sinišom Malim i Goranom Vesićem napokon uz kašnjenje od četiri godine, započela postavljanje tramvajskih šina na mostu preko Ade.

Vesić: Prohodne sve ulice prvog prioriteta

Sve ulice prvog prioriteta, ukupno 1.800 kilometara, kuda se kreće gradski prevoz, prohodne su i čiste se neprekidno, rekao je gradski menadžer Goran Vesić u Jutarnjem programu RTV „Pink”.

Reke nadošle kod Kule Nebojša i na Adi Ciganliji

Zbog povišenog vodostaja Save, kod Kule Nebojša je zabranjen ulaz motornim vozilima, deo biciklističke staze na Adi Ciganliji već je pod vodom, ali nadležni uveravaju da, iako nivo reka svakodnevno nadolazi, ne očekuje se njihovo izlivanje.