Beograd

Ugostiteljski objekti u Beogradu uglavnom poštuju mere 2

Ugostiteljski objekti u Beogradu uglavnom poštuju mere

Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove u saradnji sa Komunalnom milicijom i Sanitarnom inspekcijom konstantno vrše kontrolu poštovanja epidemioloških mera i poštovanja radnog vremena ugostiteljskih objekata u Beogradu.

Gak: Zaposleni u Centru dečjih letovališta neće ostati bez plata 8

Gak: Zaposleni u Centru dečjih letovališta neće ostati bez plata

Zaposleni u Centru dečjih letovališta ne treba da strahuju da će ostati bez zarada uprkos činjenici da CDL ove godine trpi ekonomske posledice izazvane virusom korona, kao i celokupan sektor turizma u Srbiji i svetu, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak na današnjoj sednici gradskog parlamenta na kojoj su odbornici usvojili ovu odluku.

Vesić: Realizujemo projekte koji su decenijama bili "na čekanju" 9

Vesić: Realizujemo projekte koji su decenijama bili „na čekanju“

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da su planovi detaljne regulacije od velike važnosti za dalji razvoj grada i kao najvažniji sa današnje sednice okarakterisao plan detaljne regulacije prostora na kojem će se nalaziti nova autobuska stanica na Novom Beogradu.

Restauriran rimski sarkofag u Zemunu 10

Restauriran rimski sarkofag u Zemunu

Gradska opština Zemun saopštila je danas da je rekonstruisan i restauriran rimski sarkofag u Zemunu, na inicijativu Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda.

Pavlović: Gradski budžet manji, deficit veći, izmišljene usluge i rekonstrukcije 12

Pavlović: Gradski budžet manji, deficit veći, izmišljene usluge i rekonstrukcije

Odbornik Narodne stranke u Skupštini Beograda Miloš Pavlović izjavio je danas da gradski budžet za 2021. godinu „nije ni investicioni ni milijarderski“, kako to građanima „pokušava da predstavi“ zamenik gradonačelnika Goran Vesić, nego je u poređenju sa ovogodišnjim, budžet smanjen, a deficit povećan.

SKOJ traži da jedna ulica u Beogradu ponese ime Maradone 15

SKOJ traži da jedna ulica u Beogradu ponese ime Maradone

Aktivisti Saveza komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) predali su danas zahtev Skupštini Beograda da jedna ulica u glavnom gradu ponese ime jednog od najboljih fudbalera svih vremena, nedavno preminulog Dijega Armanda Maradone.