Beograd

Vesić: Beograd ponosan što je bio favorit za završnicu Evrolige 11

Vesić: Beograd ponosan što je bio favorit za završnicu Evrolige

Bez obzira na to što je Evroliga donela odluku da se završnica ovog takmičenja ne  odigra, Grad Beograd ponosan je što je, u konkurenciji mnogih evropskih prestonica, bio  favorit za organizaciju završnice takmičenja, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić povodom odluke Evrolige da se završnica ovog takmičenja ne odigra.

Jovanović: Nezakonita ovlašćenja kontrolora u gradskom prevozu 12

Jovanović: Nezakonita ovlašćenja kontrolora u gradskom prevozu

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović zatražio je danas od gradske vlasti da se hitno izmeni ili ukine Odluka o javnom linijskom transportu iz 2016. godine, kojom su kontrolorima u javnom prevozu data ovlašćenja da legitimišu građane i da im uručuju prekršajne naloge. 

Vesić: Naša je obaveza da podnesemo građanima izveštaj o radu za vreme vanrednog stanja 13

Vesić: Naša je obaveza da podnesemo građanima izveštaj o radu za vreme vanrednog stanja

U beogradskom izdanju dnevnih novina juče je objavljen skraćen izveštaj o radu Grada u vanrednom stanju, prilagođen da može lako da se pregleda na četiri stranice, a pravi izveštaj ima skoro hiljadu stranica i on će se naći pred odbornicima u petak, 29. maja, na sednici Skupštine grada koja će se održati u Sava centru, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.