Beograd

Jovanović: Ne rušiti Savski most, izgraditi još jedan pored njega

Odbornička grupa Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda upozorava gradsku vlast da ne uklanja Savski most, jer bi taj potez bio direktno na štetu vitalnih interesa Beograda i Beograđana, izjavio je danas šef te odborničke grupe i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović.

BeGeVege festival 12. i 13. oktobra

Prvi i trenutno jedini veganski festival u Srbiji BeGeVege nastao je pre pet godina kao potreba mladih aktivista da podignu svest ljudi u našoj zemlji o pravima životinja, njihovoj patnji, ali i dobrobitima koje veganska ishrana nosi po ljudski organizam i planetu Zemlju – ukazali su organizatori BeGeVege festivala iz Udruženja Sloboda za životinje.

Otvoren 24. po redu „Dečji sajam“

UHali 5 Beogradskog sajma danas je otvorin 24. po redu „Dečji sajam”, jedna od 48 sajamskih manifestacija koje se održavaju na Beogradskom sajmu, kroz čije kapije na godišnjem nivou prođe oko pola miliona ljudi, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Jovanović: Ispitati malverzacije sa privatnim obdaništima u Beogradu

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović pozvao je zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i gradskog sekretara za obrazovanje i dečiju zaštitu Slavka Gaka da odgovore da li je tačno da 16 privatnih obdaništa godinu dana čeka verifikaciju.