Beograd

Da li je tužna sudbina porodice Janković – prevara? 2

Da li je tužna sudbina porodice Janković – prevara?

List Danas objavio je juče tekst pod nazivom “Nataša traži lekove i hranu za svoje mališane”, sa željom da pomogne četvoročlanoj porodici sa dva mala deteta, koja je, prema njihovim navodima, ostala bez krova nad glavom i jedinim izvorom prihoda.

Raspust u Muzeju Iluzija 8

Raspust u Muzeju Iluzija

Muzej iluzija i ovog februara priprema iznenađenje za svoje posetioce. Tokom zimskog raspusta za male i velike školarce organizuje Mozgaonice zanimaciju za sive ćelije, izazov za strpljenje i takmičarski duh.

Linijski park od Beton hale do Pančevačkog mosta 9

Linijski park od Beton hale do Pančevačkog mosta

Glavni gradski urbanista Marko Stojčić danas je održao prezentaciju povodom izgradnje idejnog rešenja linijskog parka. On je istakao da je ovo najzanačajniji projekat uređenja javnog prostora, ali ujedno i najveća rekonstrukcija u Beogradu još od 1945. godine koja ima za cilj potpunu modernizaciju svih javnih prostora.

MUP u Beogradu zaplenio 80 kilograma marihuane 10

MUP u Beogradu zaplenio 80 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su oko 80 kilograma marihuane i uhapsili V.S. (1967) državljanina Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Festival video igara u Beogradu od 20. do 26. januara 12

Festival video igara u Beogradu od 20. do 26. januara

U Beogradu će od 20. do 26. januara Britanski savet organizovati festival koji će se fokusirati na video igre, gejming kulturu i približavanje britanske i ovdašnje gejming scene, uz povezivanje kreativaca koji stvaraju u toj oblasti.

Javni prevoz Beograda dostupan na Gugl mapi 14

Javni prevoz Beograda dostupan na Gugl mapi

Građanima Srbije i svim korisnicima javnog prevoza grada Beograda dostupni su na Gugl mapi podaci o svim gradskim linijama, redu vožnje, lokacijama stajališta, trasama i cenama karata u javnom saobraćaju.  

Zbog magle problemi i u avio saobraćaju 15

Zbog magle problemi i u avio saobraćaju

Zbog guste magle na beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla“, sletanja aviona koji dolaze iz Beča, Podgorice i Ljubljane su otkazana, a magla jutros otežava saobraćaj na većini putnih pravaca u Srbiji.