Beograd

Dobili 15 dana da odu iz hotela Bristol

Porodice vojnih lica izbeglih tokom ratova devedesetih, koji su u nekadašnjem vojnom hotelu Bristol u privremenom smeštaju već 27 godina, dobili rok od 15 dana da napuste Bristol.

Počinje manifestacija „Leto u Skadarliji“

Turistička organizacija Beograda je odlučila da obraduje Beograđane i goste dodatnim izvođenjem programa ,,Leto u Skadarliji”, koji će, osim danas, 21. septembra, biti realizovan i u subotu uveče.

Izložba GSP „Beograd” na Dorćolu

U okviru manifestacije „Dani evropske baštine”, GSP „Beograd” će u subotu 22. septembra od 10 do 17 sati predstaviti izložbu „Javni gradski prevoz kroz vekove – pokrenimo točak vremena” u ulici Kneginje LJubice 29, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Radojičić: Briga o zdravlju građana prioritet grada Beograda

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić razgovarao je danas sa ambasadorom Austrije u Srbiji Nikolausom Luterotijem o sistemu zdravstvene zaštite, javnom prevozu, kao i o očuvanju životne sredine, preneo je gradski sekretarijat za informisanje.

Vesić: Ove godine grad izdao građevinske dozvole za više od 750.000 kvadrata

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić položio je danas, zajedno sa direktorom kompanije „MPC Properties” Ingom Nisenom, kamen temeljac za 45 miliona evra vrednu buduću zgradu poslovnog objekta „Navigator biznis centar 2” u Ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

Otvoren 55. Beogradski međunarodni susret pisaca

Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović svečano je danas otvorio jubilarni 55. Beogradski međunarodni susret pisaca koji se, do 24. septembra, održava pod pokroviteljstvom Grada Beograda.

Saradnja Beograda i Minska

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić ugostio je danas ambasadora Belorusije u Srbiji Valerija Briljova, sa kojim je razgovarao o unapređenju saradnje Beograda i Minska.

Proslava 100 godina od kraja Prvog svetskog rata i oslobađanja Beograda

Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović, direktor za ekonomiku, finansije i trezor „Lukoil Srbija“ Aleksandar Simbirjov i direktor Omladinskog pozorišta „Dadov“ Vladimir Mijović potpisali su danas ugovor o realizaciji projekta „Proslava 100 godina od kraja Prvog svetskog rata i oslobađanja Beograda u Prvom svetskom ratu – Dani slobode“.