Hladno pivo odbilo da bude zamena Bajagi kojeg su zabranili "branitelji" 1Foto: Hladno pivo (official)/Facebook

Hladno pivo neće nastupati na Danima piva u Karlovcu.

„Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 3. septembra., o čemu su se jučer raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga: ‘Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živjeli!!'“, napisali su na službenom Facebook profilu Hladnog piva uz pjesmu Bajage i Instruktora Ovo je Balkan.

Dodali su i da „piju pivo na lokaciji Sjeverna Koreja“, prenosi Index.hr.

Index podseća da je na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu trebao je nastupiti i Bajaga, nakon čega je počelo da se prilča, da će umesto njega nastupati  Hladno pivo.

Pojavili su se tad neslužbeni navodi kako se zamena dogodila zbog pritiska dela braniteljskih udruženja i veterana koji su izrazili negodovanje mogućnošću Bajaginog gostovanja.

„Ono što znamo je da je postojala inicijativa branitelja i na nama je da poslušamo ne samo branitelje nego i ostale građane Karlovca, a posebno branitelje koji su zaslužni i za obranu Karlovca i naše države i važno nam je mišljenje šire javnosti. U tom konceptu su dane smjernice organizatoru da vidi ono što bi bilo najbolje i u kojem smjeru je najbolje složiti programski koncept Dana piva. O Danima piva se inače puno raspravlja pa mislim da je i ovo priča o kojoj valja raspravljati“, rekla je nakon toga dogradonačelnica Karlovca Andreja Navijalić, prenosi Index.hr.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.