Prvi kontingent ulaznica po promotivnoj ceni je rasprodat za manje od mesec dana, a novi je u prodaji po ceni od 2190 dinara za parter i 2890 dinara za VIP terasu. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Evantim-a u Srbiji i u regionu, kao i putem prodajne mreže Gigstix-a.

Interpol će prvi put nastupiti pred publikom u Srbiji, u okviru velike letnje turneje kojom će obeležiti 15 godina od izlaska debi izdanja „Turn On The Bright Lights“. Na koncertu na Kalemegdanu rok trio iz Njujorka izvešće sve pesme sa albuma prvenca, pa će publika moći uživo da čuje hitove poput „Untitled“, „PDA“, „Obsticle 1“, „Say Hello To The Angels“ i mnoge druge.

„Turn On The Bright Lights“ je prodat u više od milion kopija i našao se na prvom mestu „Pitchfork Media“ liste 50 najboljih albuma, kao i na desetoj poziciji godišnje liste albuma NME magazina. Nakon ovog izdanja, Interpol je još objavio albume „Antics“ (2004), „Our Love to Admire“ (2007), „Interpol“ (2010) i „El Pintor“ (2014), a novi se očekuje u toku sledeće godine.