Foto: YouTube

Tom prilikom ekipa Muzičke televizije Srbije popričala je sa Anom Stanić o novom video spotu ali i o tome koliko je ekranizacija pesme bitna za uspeh iste.

“Ja sam ona generacija koja je odrasla na MTV-u i podjednako se divila i spotovima i pesmama i tim pevačicama, pevačima, grupama, u smislu ne samo zvuka nego i njihovog vizuelnog identiteta, tako da mi je to nekako bilo prirodno tako da gledam i na svoje izražavanje, svoje bavljenje muzikom”, rekla je Stanić.

Pevačica poznata po svojim pesma koje je uvek pratila savršena ekranizacija kaže da je snimanje spota za pesmu “Ono što smo mi” bilo vrlo zahtevno u tehničkom i produkcionom smislu, ali da joj to nije bio problem jer je želela, po prvi put, da ima akcioni spot u kom će baš ona biti akciona heroina.

„MTS Vision – Over the top“ je festival koji slavi muzički spot, a Ana kaže da baš tako nešto nedostaje na ovim prostorima kada je muzika i spot u pitanju. Nije krila svoje oduševljenje zbog učešća na festivalu, pa je za sam kraj našeg druženja reka “Mislim da je ovo super inicijativa, super ideja i baš mi je drago da ću biti u tom takmičenju”.