Treneri Reala i Mančester sitija posle prvog duela ova dva tima u polufinalu Lige šampiona: Ančeloti zadovoljan igrom, a Gvardiola rezultatom 1Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Fudbaleri Reala i Mančester sitija odigrali su u Madridu nerešeno (1:1) u prvom duelu ova dva tima u polufinalu Lige šampiona.

Trener Reala Karlo Ančeloti rekao je da je zadovoljan partijom svog tima, naročito u drugom poluvremenu.

– Interesantna utakmica, teška za nas u prvom delu, a mnogo bolja u nastavku. Kontrolisali smo meč, defanzivno smo bili dobri, Vini je postigao lep gol. Ridiger je uradio dobar posao sa Halandom, vezni red je kontrolisao loptu i mogu da budem zadovoljan. Imamo jak motiv da u revanšu uradimo dobar posao – izjavio je Ančeloti.

Menadžer šampiona Premijerlige Pep Gvardiola rekao je da je zadovoljniji rezultatom nego igrom svog tima.

– Kada smo mi igrali bolje oni su postigli gol, kada su oni bili bolji mi smo izjednačili. Tesna utakmica. Imali smo i dobrih i manje dobrih momenata na „Bernabeu“ protiv kvalitetnog rivala, ali u rvanšu igramo pred našom publikom. Real ima i kvalitet i iskusan tim, putujemo kući sa nadom da ćemo iz ovog meča nešto naučiti i da ćemo se braniti bolje i uspešnije napadati. Nadamo se najboljem – rekao je Gvardiola.

Revanš utakmica polufinala između Mančester sitija i madridskog Reala igra se 17. maja (21.00) u Engleskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari