Madrid

Antonio Banderas objavio da je zaražen korona virusom 1

Antonio Banderas objavio da je zaražen korona virusom

Španski glumac Antonio Banderas objavio je danas, na svoj 60. rođendan da je u karantinu pošto je dijagnostikovan pozitivno na korona virus, navodeći da se oseća „relativno dobro“ i da je samo malo „umoran“.

Ceo sprat luksuznog hotela za Huana Karlosa 3

Ceo sprat luksuznog hotela za Huana Karlosa

Bivši španski kralj Huan Karlos je, navodno, sudeći po fotografijama koje je objavila španska medijska grupa NUIS, otputovao u Ujedinjene Arapske Emirate, prenosi Bi-Bi-Si. Vest koju je prošle nedelje objavio – da napušta Španiju – podgrejala je spekulacije o tome gde je bivši kralj otišao.

Pad turizma u Španiji od 98,6 odsto 4

Pad turizma u Španiji od 98,6 odsto

Turistička potrošnja u Španiji tokom juna bila je 98,6 odsto manja nego u istom mesecu prošle godine, pokazuju podaci Nacionalnog instituta za statistiku.

Ubijaju više od 90.000 kuna 9

Ubijaju više od 90.000 kuna

Vlasti severne Španije su saopštile da na jednoj farmi mora da bude ubijeno oko 90.000 kuna pošto su one testirane pozitivno na virus korona.

Raste broj zaraženih korona virusom u Španiji 12

Raste broj zaraženih korona virusom u Španiji

Španija i dalje beleži rast broj zaraženih korona virusom nakon što je pre dve sedmice ukinuto vanredno stanje i skoro tromesečno ograničenje kretanja za 47 miliona stanovnika.

Španska vlada uvodi pomoć za nezaposlene 15

Španska vlada uvodi pomoć za nezaposlene

Svakoga jutra Hulijan, kome je 37 godina, stoji u „redu gladnih“ u centru glavnog grada Španije, gde rimokatolička crkva deli hranu onima kojima je potrebna.

PrvaPoslednja