Apolon tužio Partizan FIFA zbog golmana Jovanovića 1foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Jasno je kao dan da Partizan nema novca, da je u velikoj finansijskoj dubiozi.

Tokom leta dugo zbog duga nije imao ni struju na stadionu. A, jedna od potvrda rupe u klupskoj kesi stigla je sa Kipra, piše Mozzart Bet.

Apolon iz Limasola tužio je crno-bele organima FIFA zato što nisu u predviđenom roku uplatili prvu ratu obeštećenja za golmana Aleksandra Jovanovića.

Porazno je što je ta prva rata svega 50.000 evra i Partizan je nije platio. Da li toliko nema novca ili je lenjost čelnika kluba u pitanju, tek kako tvrde kiparski mediji, FIFA je već reagovala i zabranila crno-belima registrovanje novih igrača, dok se ne isplati novac Kipranima.

Novi rok koji je Partizan dobio da uplati novac Apolonu je 31. oktobar, pa ako ni tada to ne učini, uslediće ozbiljnije sankcije.

Aleksandar Jovanović je ovog leta došao u Partizan iz Apolona i dokazao se, uz Mateusa Saldanju, jedino pojačanje koje je od prve utakmice opravdalo očekivanja. Prema ranijim izveštajima, kompletan transfer trebalo je da košta 450.000 evra. A prva tranša od 50.000 evra još nije legla na račun kluba iz Limasola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari