Barselona se nada skorom kraju saradnje Luisa Enrikea i PSŽ 1Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Barselona je svesna šta se može dogoditi sa Luisom Enrikeom u narednim nedeljama.

I to u ne smislu otkaza, nego neprolaska u finale ovosezonske Lige šampiona.

To bi značilo da bi ga „sveci“ zadržali do kraja isteka ugovora odnosno do juna naredne godine, a onda završili saradnju.

To bi želela da iskoristi Barselona, jer nema tajni da se Blaugrani se veoma dopada bivši trener i igrač tog slavnog kluba i nadaju se da neće sesti da pregovara o produženju ugovora sa PSŽ-om.

Parižani nameravaju da mu ponude produžetak ugovora nakon 2025. godine, pogotovo ako ove sezone u Evropi stigne do toliko željene titule.

Luisu Enrikeu je veoma prijatno u Parizu jer je uspeo da se ostvari u veoma komplikovanom klubu, ali Barselona se nada da mu neće trebati dugo vremena da se praktično vrati svojoj kući, piše katalonski list Sport.

Luis Enrike je trener kojeg sportski direktor Blaugrane Deko najviše voli i koga želi na klupi tog tima kada se završi Ćavijev mandat na „Kamp Nou“.

Katalonski gigant je želeo da produži boravak Ćavija u klubu na još godinu dana jer Luis Enrike nije bio raspoložen da raskine ugovor sa PSŽ.

Mnogo stvari može da se desi za godinu dana, ali u Barsi su otvorili vrata za budućnost i nadaju se da će trener samo odraditi aktuelni ugovor kako bi mogao da bude slobodan narednog dana.

Ako ga pak obnovi sa „svecima“, biće nemoguće da dođe u katalonsku prestonicu i preuzme voljeni klub u dogledno vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari