Cementara u Kosjeriću podžala sportske klubove 1Foto: Titan cementara Kosjerić

Titan cementara Kosjerić je donirala 40.000 evra sportskim klubovima u tom gradu čime je, kako je saopštilo poslovodstvo, nastavljen dugogodišnji primer dobre prakseodgovornog poslovanja cementare u podršci lokalne zajednice.

Na svečanosti u sportskoj hali Sreska bašta, godišnje donacije su uručene: KK Crnokosa, FK Crnokosa, ŽOK Crnokosa, Karate Klub Crnokosa, KMF Kosjerić i Streljačkom klubu KJR.

– Titan cementara Kosjerić godinama pomaže razvoj sporta u našem gradu. U ovoj godini lokalne sportske klubove smo podržali sa više od 40.000 evra, čime će ukupan iznos naših ulaganja u razvoj sporta u Kosjeriću od 2002. godine dostići skoro 800.000 evra, istakao je Miroslav Gligorijević, generalni direktor fabrike.

Nakon uručenja donacija, Vanja Grbić, proslavljeni odbojkaš, član Kuće slavnih i ambasador Specijalne olimpijade, održao je motivaciono predavanje o tome šta znači tim i kako postati šampion.

– Kao sportista, znam koliko je teško da se ostvare vrhunski rezultati. Bez sponzora i socijalno odgovornih kompanija to bi bilo nemoguće i zbog toga podržavam takve kompanije, poručio je Grbić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari