Čović: Bjelica uvek može da se vrati u Zvezdu 1Foto: Srđan Stevanović /Starsport

U najnovijem podkastu sportog novinara i komentatora Miljana Milićevića – „Miljanov korner“, gost je bio predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

On je u podkastu pričao o mnogim temama, ABA ligi, Evroligi, Šabazu Nejpiru, Dušku Ivanoviću, a prokomentarisao je i sagu oko Nemanje Bjelice koja je nedavno zaintregirala srpsku sportsku javnost.

– On je zvanično pod ugovorom sa Fenerbahčeom, klub ima određene obaveze prema njemu. Bjelica je došao, potpisao sa nama ugovor. Taj ugovor je obostranim dogovorom raskinut. Zvezda nije platila Bjelicu ništa, niti nam je on bilo šta tražio. On može da se vrati u Zvezdu kad god bi mu se pojavila želja da igra ponovo. Sve drugo što bih mogao da kažem, išlo bi na njegovu štetu. Ne u odnosu sa Zvezdom, nego treba da shvatite da Fenerbahče ima određene obaveze prema njemu i treba da ih izvrši. Mi nismo dužni bilo kome šta da govorimo. Nismo ništa objavili, onda dođete pa nas pitate. Ako me pitate zašto je Bjelica stao, neki put dođete u situaciju, ako radite određeni posao, da vam se taj posao više ne radi. To je, najblaže rečeno. Poštujem njegovu odluku. Mi smo jako dobri, imamo jako dobre odnose – rekao je Čović u „Miljanovom korneru“.

Najnovija epizoda podcasta „Miljanov korner“ izašla je u petak uveče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari