Čuameni između Liverpula i Reala 1Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Orelijen Čuameni je postao primarna meta za Real Madrid i Liverpul u letnjem prelaznom roku

Treba istaći da je to trka u kojoj Monako ne preferira nijednu od dve strane.

Pol Mičel, sportski direktor kluba iz Kneževine, govorio je za „RMC Sports“ o situaciji u kojoj se nalazi njegov fudbaler.

„Svi vide da je Orelijen vrhunski fudbaler. Da budem iskren, ne preferiram nijedan od ta dva kluba. Kada prodate igrača, treba da postoji pravična nadoknada. Tržište se menja svake godine. Bićemo veoma agresivni u dogovoru“, rekao je Mičel.

Kako piše Marka, španski mediji su sa posebnom pažnjom izveštavali poslednjih meseci o interesovanju Real Madrida oko Orelijena Čuamenija.

„Galaktikosi“ smatraju da je vezista Monaka najbolja moguća zamena za Kazemira, jedinog definisanog specijaliste na poziciji zadnjeg veznog igrača u Anćelotijevom timu.

Nikada do sada Madriđani nisu poslali zvaničnu ponudu za talentovanog Francuza, ali kako je Mbape odlučio da ostane u PSŽ, tako su se i promenili prioriteti madridskog kluba u letnjem prelaznom roku.

Monako će prodati Čuamenija jer zna da igrač želi da ode, ali klub iz Kneževine nikome neće olakšati posao, to je i Pol Mičel već jasno rekao, navodi španska Marka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari