Darko Brašanac: U Srbiji se previše kuka na karantin

Fudbaler Osasune o životu u vreme vanrednog stanja u Španiji

Ostavite komentar


  1. Molim vas i sve ostale da sad i ubuduće nikada ne pitate nijednog sportistu za bilo kakvo drugo mišljenje osim o sportu.

    1. Bravo!!!Da ovom narodu jednom bude jasno da treba poštovati struku.Ako je mišljenje epidemiologa da je vanredno stanje nuźno,to treba poštovati a ne sve prebacivati na teren politike.Strpite se gospodo
      Znamo da je vlast slatka,biće vremena za šerpe!!

    2. Bravo za komentar, dodao bi neke ne pitati ni o sportu, samo o zdravlju i vremenzkoj prognozia

    3. Vi iz opozicije ste stvarno slučajevi za posmatranje. Generalno se i ja slažem da ni svako trebalo da radi svoj posao, ali zar demokratija i sloboda medijs nije da svako može da iznese svoje mišljenje. Razumeo sam da se vi za to borite. Ili to važi samo ako se nečije mišljenje poklapa sa vašim?! Nisam ni čitao ceo tekst, samo deo u kom priča o karantinu. Izgleda da vas je baš pogodilo što nije u Srbiji najgori zatvor. Baš bi ste voleli da je tako, dobili bi potvrdu da je Vučić diktator. Samo ne znam kako u diktaturi smete ovoliko da pišete protiv njega. A da, zaboravio sam da ste vi hrabri naslednici srpskih junaka.

  2. Posle glumaca samo su nam fudbaleri trebali, da nam sole pamet. Gospodo novinari, to sto je neko poznat ne znaci da teba da daje smernice „obicnom“ coveku.

  3. Ja bi tebe poslao malo u vojsku na godinu dana i to obavezno. Mnogo ste se vi manekenski fudbalerići razmazili. Koga bre briga za vaše mišljenje, pa Vi i o fudbalu niste u mogućnosti da kazate dve prosto proširene rečenice! Bolje bi ti bilo da ćutiš tamo i da se najavljas, nesoju jedan.

  4. Pusti Koronu, nego mene zanima šta Darko misli o teoriji struna, odnosno kako su elektroni i kvarkovi jednodimenzionalne oscilujuće linije u trodimenzionalnom prostoru? Ako osciluju to je najmanje dve dimenzije osim ako se gleda iz perspektive elektrona, ali onda prostor osciluje oko njih. Eto, to mi nije jasno, pa ako bi Darko mogao da objasni? Može u komentarima a može i na mail nemaspojmaovirusima at gmail dot com.

  5. Rece fudbaler u velikom stanu sa hiljadama eura na racunu. Mogu da zamislim kad krene u nabavku da jedva dogura kolica do kola. Mnogi od nas moraju bar u 2-3 prodavnice da bi pazarili jeftiniju robu. Igraj taj fudbal i cuti molim te.

  6. To je kad neko bez imalo empatije prica o stvarima koje ne zna.On ima traku za trcanje, trenazni bicikl, ljudi nemaju prostor u stanovima, ne moze se jednostrano gledati na probleme. To je problem u svetu svi gledaju sebe.
    Kad je tako onda i mi citaoci zelim misljenje onih koji su skolovani.

  7. Sve što je čovek rekao je potpuno tačno! Jako lep razgovor. Iako nešto ne pratim fudbal, baš mi je prijalo da pročitam nešto normalno. Komentare ispod teksta ne bih uopšte komentarisala, malograđanština, nepoštovanje i nevaspitanje. Svi su jaki na komentarima…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.