Đoković: Sport priča univerzalnim jezikom

Ostavite komentar


  1. Nole, neobraćaj pažnju na priče ljudskog i političkog otpada, koji zna samo da mrzi, a koji nije dostojan ni ime da ti pomene.

  2. Ajde Nole da prihvatimo to tvoje opravdanje tako kako ti kazes. To sto si ti izjavio niko od tebe nije trazio, nije iznudjena ni jedna rec, onda se ja pitam:“Zasto velicina kao ti ima potrebu da se ponizava i slihta nekome ko to od tebe ne trazi, a iskreno receno niti to ceni?“ Neko ko se popeo toliko visoko iznad svih nema potrebe da se snishodljivo dodvorava nekome. Konacno Nole moj zar je neko od tih tvojih kolega sa teniskog terena tebi tako dragih rekao da ce navijati za Srbiju na utakmici na primer Svajcarska Srbije. Nije mu palo na pamet da se slihta tebi i srpskom narodu. To mi je kod tvoje izjave zasmetalo, smatrala sam te za mudrog coveka koji zna koje, zna sta je i nema potrebe da se slihta nikome, pa ni njima.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.