Đorđević: Najznačajnija utakmica na šampionatu

Ostavite komentar


  1. Zamislite Španci nas iznenadili prljavom i grubom igrom u odbrani???

    1. Sale dosta je bilo -ti si prvi seloktor u svetu koji nikad pre toga nikog nije trenirao.Razumem da te Djilas zaposlio kad si potrosio sve pare sve razumem -ali ne pravi nas lude . Zamisli Mesija da igra beka -tako I OMALOVAZAVAS NAJBOLJU 5 NBA pokazujes da si ti faca i glumis AV -pricas da te iznenadili grubom igrom EJ 12 POSTO TI SUT ZA 3 POENA ,forsiro si i trpio Bogdana a druge cim promase klupa i protiv Angole i tebi sad niko razigran Lucic masi za po metar kos Guduric ni sam kad je nemoze da ubaci prestravljen decko Jovic okrenut ledjima trosi vreme a 19 razlike za njih. Dobro je sto ti centra ne igra Micic a pleya MMarjanovic. Ne kukaj jel si debelo placen i krivica je tvoja za ovako skandaloznu igru

  2. Danas ce takticki iznenaditi i Argentince. U prvoj petorci nece biti ni Bogdanovica, sedit ce na klupi pored Jokica i Bjelice. A Raduljica ce pokazati svoje umece od prve minute.

  3. Za medalju na Svetskom prvenstvu bilo je potrebno>BRZINA,TROJKE I NOVI TRENER !

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.