Đorđević napušta mesto selektora

Ostavite komentar


  1. Trener Djordjevic je dobar covek i bio je dobar igrac.Mislim da je napravio dobar potez da ustupi mesto nekom drugom treneru,samo da taj novi trener ne bude po Vucicevom izboru.

  2. Dordjevic treba da bude ponosan na svoje uspehe. Ali, on je ispoljio u proslosti, i za ovaj turnir potpunu nezrelost kao vodja tima. Izbacivati iz tima (Micova), i ne pozivati u ekipu Kalinica, i Nedovica znajuci kolilko su oni potrebni (zbog naloga vrhovnog komandanat u slucaju Kalinica???) pokazuje koliko je bio iskljuciv, i „patriotski“. Hvala na resultatima, samo, kosarka je grupna igra, i nadam se da ce Kokoskov uzeti kormilo.

  3. Sale Ti si igrač – legenda i svi ti za to dugujemo dubok naklon zauvek. Kao trener nisi još sazreo što je apsolutno normalno i zbog toga Ti niko ne može zameriti. Pored toga dalo se primetiti da, izgleda, nisi imao, ukupno gledano, odrešene ruke oko vođstva reprezentacije i još nekih pojedinosti. Ako je to tačno onda je tu Tvoj greh što si to prihvatio te samim tim Tvoj odlazak nema težinu. Pre Tebe moraju da odu neki drugi jer je njihova zasluga za neostvarene, a željene, rezultate znatno veća. Ukupno gledano možda Ti i nije trebala avantura ovog tipa jer si relativno mlad i Tvoje vreme tek dolazi. Budi ponosan na to što si radio i uradio jer nije poenta samo u brojci na tabeli koja će stajati ispred imena naše reprezentacije već trag koji si ostavio u njoj i kod svakog reprezentativca pojedinačno. Vreme će pokazati kakvi su to tragovi bili. Odmori se, razbistri mozak, glavu gore i napred u nove izazove.

  4. Posle ovog hvaljenja Djilasa jasno je da ce sledeci selektor biti Krstajic, covek od poverenja

  5. Neka čovek ide ako misli da je to pravi potez. Treba razdvojiti nijanse, njegov doprinos i rad za respekt koji se ni jednog trenutka ne dovode u pitanje. Sa druge strane to je zivot i sport, svi hoće da budu najbolji, ne može se stalno biti prvi i to je isto kao kada čovek objektivno stari a to ne zeli. I tako. Biće još vesti od njega. Srećno.

    1. čekaj, čekaj..- Mi sa njim nikad nismo bili prvi. Kada je izgubio novac i potrosio ustedjevinu dobijo je sansu ko Selektor iako nikog nije trenirao. On je iznenadio sve na OI I u Spaniji destruktivnom igrom na male rezultate kopirajuci Obradovica i predhodnika.Sada se igra druga kosarka ispod 100 koseva ubaceniih gubis. Mi nismo trenirali sut vec snimali reklame .,itd On je krivac zato sto ne razume novi talas kosarke i zato ga jure iz Grcke Nemacke . A Sale je dobar covek lepo i peva i hekla goblene ali kao trener ,,,,,

Ostavite komentar


Sport

Verstapenu pol pozicija u Majamiju 8

Verstapenu pol pozicija u Majamiju

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Majamija, pošto je bio najbrži u večerašnjim kvalifikacijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.