Duljaj zaključio da mu više nije mesto u Partizanu, da li je i derbi pod znakom pitanja? 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Partizan odavno nije  konkurent za titulu, a sada je veliko pitanje i da li će uopšte izboriti mesto koje vodi u Evropu.

Posle novog poraza od Čukaričkog u nedelju (1:0), golom Marka Docića, crno-beli iz Humske su sa 57 bodova, ali petoplasirana Vojvodina ima isto toliko.

S obzirom na to da je Partizan u poslednjih devet utakmica, uključujući i jednu prijateljsku, poražen čak šest puta, da je jednom remizirao i dva puta pobedio, Igor Duljaj, trener tog kluba, najavio je da će razgovarati sa upravom. Najverovatnije je da će Duljaj prihvatiti da vodi derbi u sredu protiv Crvene zvezde, ali je rastanak u eventualnom slučaju poraza još izvesniji možda pre kraja ove nedelje.

I dok je Duljaj potencijalno najavio odlazak iz Humske, Dušan Kerkez, njegov kolega sa klupe Čukaričkog žali što zbog takvog razvoja situacije.

„Žao mi je što čujem da će kolega Duljaj razgovarati sa upravom i znam njegovu porodicu i brata, znam da je jak karater i da će negde naći put“, rekao je Kerkez posle meča.

Partizan je u samo nedelju dana dvaput poražen istim rezultatom od istog tima.

„Očekivali smo drugačiji Partizan, agresivniji. Reako sam i pre da Partizan nije zaboravio da igra i da je mnogo teško igrati protiv njih. Odigrali smo taktički zrelo. Znamo da igraju pod drugačijim pritiskom. Psiha je posle prve pobede bila na našoj strani, rezultat se pamti i mislim da smo zaslužili da pobedimo. Nije bilo lako, imali smo momenat kad smo se mučili, ali smo timski odigrali dobro da sačuvamo mrežu. Ipak, sve se brzo zaboravlja. U četvrtak nas očekuje važna utakmica, imamo još šest mečeva i Kup i nema opuštanja“, kazao je Kerkez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari