Entoni Dejvis: Trenutno smo autsajderi i to treba da shvatimo 1Foto: EPA-EFE/ ERIK S. LESSER

Posle 26 odigranih utakmica, Los Anđeles Lejkersi su na skromnom skoru 13-13. Iako su imali konstantnih problema sa povređenim igračima, uključujući i one najbolje – Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa, „jezerdžije“ trenutno izgledaju kao ekipa koja nije kadra da se bori za titulu. Poslednji poraz od Memfisa (108:95) samo je pokazatelj loše forme i činjenice da Lejkersi imaju velikih defanzivnih problema.

Grizlisi su savladali Lejkerse bez nekolicine važnih igrača. Zbog povreda nisu nastupili Dža Morant, Brendon Klark, Zair Vilijams i Dilon Bruks, ali ih ni to nije omelo u nameri da pobede „jezerdžije“.

Entoni Dejvis imao je dosta problema u duelima sa Džarenom Džeksonom, dok je reket kontrolisao Stiv Adams. Popularni Obrva priznao je nakon meča da bi Lejkersi svaki naredni meč trebalo da percipiraju iz pozicije autsajdera.

„Treba da igramo kao da smo autsajderi. A to, u ovom momentu sezone verovatno i jesmo zbog načina na koji igramo većinu utakmica“, zabrinut je Dejvis.

Nekadašnji student Kentakija i košarkaš Nju Orleansa svestan je da rivali veoma motivisano igraju protiv Lejkersa.

„Kada zvezde nisu u timu igrači moraju da se stisnu još više jer protivnici nemaju savest. Žele da izađu i pobede Lejkerse, da pobede Lebrona, mene, koga god, Mela. Žele da kažu da su dali 30 ili 25 poena Lejkersima“, naveo je jedan od najdominantnijih igrača na centarskim pozicijama u NBA ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari