Rebrov: Moramo da obavimo ozbiljan razgovor 1Foto: EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Serhi Rebrov izjavio je danas posle poraza od Rumunije (0:3) na Evropskom prvenstvu da moraju da se obave „ozbiljni“ razgovori unutar ekipe.

„Imali smo posed lopte, ali nismo uspeli da kreiramo prilike. Nito nije očekivao ovakav rezultat. Rumunija je odlična ekipa koja zna da igra i to je danas pokazala. Sada nas očekuje vrlo važna utakmica protiv Slovačke. Moramo da obavimo ozbiljne razgovore unutar ekipe i pripremimo se za sledeću utakmicu“, izjavio je Rebrov, a prenela HINA.

Ukrajinu već za četiri dana očekuje utakmica protiv Slovačke.

Kapitan ukrajinske reprezentacije Taras Stepanenko izjavio je da je jako razočaran igrom svoje ekipe.

„Jako sam razočaran našom igrom. Danas nismo bili na svom nivou. Rumunija je zaslužila pobedu, a mi moramo dalje. Imamo još dve utakmice u kojima moramo da promenimo situaciju. Ponekad se loše stvari dogode u najvažnijim trenucima, kontrolisali smo utakmicu, ali bili smo kažnjeni nakon prve pogreške. Na ovakvim turnirima morate igrati jednostavno pred vlastitim golom, a i trener nas je upozorio na to pre utakmice. Nakon Stančuovog evrogola stvarno sam mislio da ćemo u drugom poluvremenu biti agresivniji, ali to se nije dogodilo“, rekao je Stepanenko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari