Fale mu rešenja za oružje

Iz SSLMS demantuju da je strelac Borko Vasiljević u njihovoj nemilosti

Ostavite komentar


  1. Ovo sto priča ovaj neobrazovan covek je do tančina neistina ! Policija koja je pozvana od strane ovoga uzurpatora Savezove imovine i višemilijunskog poreskog dužnika ove zemlje nije konstatirala nikakve nepravilnosti sto se tiče oruzija a sve se može provjeriti u PS Borca ravnije inspektor Knežević koji je vršio Uviđaj! U zakonu o oruziju i municiju piše nešto sasvim drugačije od ovoga sto javnosti servira ovaj covek.a to kažu zakon i oni koji ga sprovode i školovani i kompetentni da tumače zakone a izmedju ostalog kako pucaju juniori jad nemaju oružani list!
    Problem je u tome sto sam ja prijavio ovog coveka za niz nezakonitosti u poslovanju saveza kao i kršenja zakona RS i zakona o sportu!
    Borko je imao i ima svu dokumentaciju za rukovanje oruzijem a napominjem da na strelistu nije potrebna samo da he puška registrirana sto u ovom slučaju i jeste!
    Stiska ga zakon i pravda pa se za slamku hvata a kako je Borko išao na Evropsko,na mediteranske igre?
    Još jednom Borko ima urednu dokumentaciju za oruzije a kamen spoticanja sam ja i krivicba dela PREDRAGA SOTRE!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.