Federer čestitao Nadalu: Rafa je moj najveći rival

Ostavite komentar


  1. Federer je u pravu.
    Rival je neko koga mozete da pobedite.
    Onaj koga ne mozete da pobedite je nešto drugo

    1. E, Vladimire bas ste to dobro skontali. Da je ljigav jeste, ali to odavno znamo. Vi ste to bas argumentovano okarakterisali.
      Pozdrav

  2. Ako bih se ja pitala meni je posluzavnik lepsi od ćase , ima vecu upotrebnu vrednost . U dva poslednja meca Nole je promenio stil igre i to vise bije bio onaj stari Nole , verovatno mu je neko rekao nemoj biti „prostacina“ i iskazivati svoja osecanja , a od toga se klone bas takvi. Nikada mi nisu bili simpaticni ljudi kod kojih ne mozes videti emocije , uvek sam ih smatrala lukavim i prepredenim ali i pokvarenim i zlim. Nema tu govora da oni koji su takvi da su otmeni , mozda za prostake i komleksase .
    Nole srecno tebi i timu na sledecem turniru , a gde ce to biti ?.

    1. Ti se ne pitas ni u haustoru, Cicko. Nole dobija te ploče za burek , pa sta? On je ok, s tebe i takve ce zvati kao sezonce na mu brojite dolare, otpasce vam ruke, ali ni cent nece biti vaš.

  3. Haĥaha kakav kompleksaš pa to je strašno a istovremeno i žalosno!Auuu šta mu uradi Nole godinama unazad!!!

  4. Sudeci po broju bodova, Federe moze da masta, eventualno, o drugom mestu, koje drzi Nadal. Mada, do drugog, Federer treba prvo da savlada svog rivala Thiema.. Tako da je u pravu sto se tice rivalstva. O Djokovicu, kao rivalu, Rože moze samo da sanja…

  5. Nadal i Federer su i poslovno povezani jer su direktori jedne međunarodne humanitarne organizacije.

  6. Emotivni švajcarac Federer ne može oprostiti Novaku što je bolji od njega u svi segmentima tenisa, osim po broju osvojenih gren slem peharima. Vreme radi za Novaka i u tom segmentu će ga prestići. Poraz u Parizu Nadal će platiti sa duplom kamatom, hteo da zna Federer ili ne. Prvi teniser sveta je prvi.

    1. Bora- Nole je gedza koji dobro mlati loptu i lovu. A ti mlatis praznu slamu i to slabo. On se ne bori za tebe, ti si ameba za njega. Nebitan. Jer se on bori za prava tenisera, a ne za prava obespravljenih ameba u doktatorskoj i siromadnoj Srbiji, koju Nole tako “voli”. A ti nastavi da ludis za njim, Boro.

  7. Ja volim Noletove izlive emocija, ne sakriva to. Kad zakrvavi ovima ili se detnja na publiku ili psuje sudiju. To mi volimo , jer je iskreno i kad buca majici i razbija reket kao lud! Nas je od krvi i mesa, ne glumi fine persone jer on to nije.

  8. Novakovi navijači nikako da shvate da je njihov ljubimac u Federerovoj sjenci i nikad neće izići iz nje.

  9. Ajmo korak po korak, polako i s razumevanjem. Da li je RF pomenuo Novaka? Tačno, niijeeeee. Bravo. Da li ima prava da mu Nadal bude prijatelj? Tačno, bravo imaaaaa. Da li se prijateljima čestitaju pobede – a posebno kada su vam ti prijatelji za vratom u trci za najveći broj slemova, pa pokažete i da ste fini? Tačno, tada im čestitaju! Da li je Rafa njegov najveći rival? Ne, ne, sedi dole i razmisli! Još jednom. Takoooo! Rafa je počeo da igra i osvaja turnire godinu-dve pre Novaka, tako da ga je RF i upoznao mnogo pre Novaka, sa njim odigrao veliki broj mečeva još dok ih je Nole gledao na TV-u, tako da je to sve… Šta? Normalnoooooo

  10. Budimo posteni: Nole je uspesniji teniser, ali nema duha, šlif, štofa za tenis. Ne stoji mu lepi dres, osmeh, elegancija i maniri vaspitanog takmicara. On se bije na terenu, lomi se, svadja i zvera ocima kao da ce opsovati, cudak, od neke, verovatno nase urodjene borbe protiv svih i svakoga. Nema to veze sa Rodjero ili Nadalom, jednostavno Nole nije na ton nivou niti odgajan niti je shvatio svet oko sebe.

  11. Mi smo blesavi primitivni ljudi. Treba svi da se vrte, slave i obozavaju samo Djoku? Taj bre ne pripada tom svetu, pa da osvoji 50 Grand slemova. Nije sve u bubanju te lopte. Slicno je i sa Ibrahimovicem, kao nraca su, divlji Balkan bre.

Ostavite komentar


Sport

Verstapenu pol pozicija u Majamiju 10

Verstapenu pol pozicija u Majamiju

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Majamija, pošto je bio najbrži u večerašnjim kvalifikacijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.